Προς το περιεχόμενο

Jazzjoker

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5.208
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    32

Jazzjoker ήταν Μέλος της ημέρας 15 Απριλίου

Jazzjoker είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

4 Followers

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

9.432 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Jazzjoker

Noizholic

Noizholic (4/4)

  • Αξιόλογες συμμετοχές Rare
  • Συζητητής Rare

Badges

1,7k

Φήμη

Ενημέρωση δημοσίευσης

Προβολή όλων των ενημερώσεων από τον Jazzjoker

  1. Μιλάω με γνωστό που οδηγεί μηχανάκι για την κατάσταση χάους στους ελληνικούς δρόμους. Μου λέει "Φίλε εγώ είμαι τρομερά προσεχτικός αλλά 2-3 φορές έχω κινδυνεύσει πολύ σοβαρά από οδηγούς. Δικό τους το φταίξιμο πάντως". Τον ρωτάω "κόκκινα περνάς;", μου απαντάει "τι σχέση έχει τώρα αυτό;". Ξαναρωτάω "κόκκινα περνάς;". Μου απαντάει "ε ναι, αναγκαστικά".

    1. Προβολή προηγούμενων σχολίων  19 περισσότεροι
    2. TamTam

      TamTam

      Εγώ θα πρόσθετα οτι είναι θέμα αγωγής περισσότερο παρά παιδείας (ή ίσως είναι και το ίδιο). Κανείς δεν μου έμαθε να σβήνω τη μηχανή (το φως της ανάβει αυτόματα, είναι always on) όταν φεύγω από ένα υπαίθριο μπαράκι ή ταβερνάκι, για να μη στραβώσω αυτούς που κάθονται στα τραπέζια - το συνειδητοποίησα μόνος μου.
      Κανείς δεν μου είπε να μην πατάω τη διάβαση πεζών στο φανάρι, όταν τα μηχανάκια βγαίνουμε πιο μπροστά από τα αυτοκίνητα, αναγκάζοντας τους οδηγούς τους να μας κορνάρουν για να ξεκινήσουμε με το πράσινο. (Πολλές φορές μου έλεγαν και οι άλλοι δικυκλιστές "φίλε τράβα πιο μπροστά"). 
      Στην Ελλάδα , είχα πάντοτε hard time να οδηγώ είτε μηχανή είτε αυτοκίνητο. Και το γεγονός ότι προσπαθούσα πάντα να μην κάνω αυτό που δεν θα ήθελα να μου κάνουν, με έκανε να αισθανομαι πάντα έξω απο τα νερά μου.

      Μια φορά που είχε μπλοκάρει το συμπαν από κίνηση στο κέντρο και έπρεπε να περάσουμε με τις μηχανές μέσα από το Μοναστηράκι (τίγκα στους τουρίστες), γιατί δεν υπήρχε άλλη διέξοδος, έσβησα τη μηχανή και περνούσα από τα μικρομάγαζα, σπρώχνωντάς την σβηστή -εννοείται ότι μια στρατιά από μηχανές, παπάκια, κλπ, περνούσαν με αναμένες μηχανές δίπλα από τα τραπεζια που καθόταν κόσμος και έτρωγε σε απόσταση αναπνοής - δεν ντρέπονταν;
      Εξω από ένα μαγαζί, καθονταν δυο τύποι και βλέποντάς με να ζορίζομαι, είπαν; "κοίτα έναν εξωγήινο , ρε".
      Τους άκουσα και τους είπα αγριεμένα: "και τι θέλετε, να την πάω μαρσάρωντας;"
      "Όχι, όχι ρε φίλε, αυτό λέμε. Ότι αυτό που κάνεις δεν υπάρχει".
      Αυτοί είμαστε. Δεν φταίνε μόνο αυτοί που περιφρονούν τους άλλους -με το trespassing, με τα σκουπίδια στο δημόσιο χώρο, με τη μη ανακύκλωση, με όλα όσα θα μας έκαναν περισσότερο να "μένουμε ευρώπη". Φταίμε και όλοι εμείς που δεν τους κράζουμε σε κάθε ευκαιρία.

    3. Superfunk

      Superfunk

      >Φταίμε και όλοι εμείς που δεν τους κράζουμε σε κάθε ευκαιρία.<

       

      Ακριβώς,η ΑΝΟΧΗ είναι συνενοχή.

    4. sharpshooter

      sharpshooter

      Quote

      Φταίμε και όλοι εμείς που δεν τους κράζουμε σε κάθε ευκαιρία.

      Έχω κράξει ευθέως και δημοσίως πολλούς κάγκουρες για τα καμώματα τους. Με βγάζουνε περίεργο, "πολύ Ευρωπαίο" και άλλα πολλά τραγελαφικά. Αντίλογο φυσικά δεν έχουν ποτέ. Ούτε πρόκειται να βάλουν μυαλό. Είναι υπαρκτή υποκουλτούρα, ο απόπατος της ελληνικής κοινωνίας. 

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου