Προς το περιεχόμενο

antonisg

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    210
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από antonisg

  1. Σήμερα στον ύπνο μου είδα ότι σε ένα ωδείο τζάμαραν ο SF με τον freerock και πήγα και τους έδωσα συγχαρητήρια για το κομμάτι αυτό! Έχω σοκαριστεί που είδα τέτοιο όνειρο. :o :o :o Back to reality, πολύ ωραίο τραγούδι, το οποίο εάν το τραγουδούσε κάποια γυναίκα αοιδός μπορεί να γίνονταν επιτυχία. Από την άλλη ο κύριος Σταύρος έχει ένα φοβερό χαρακτήρα στη φωνή του που παρόλο μας συνήθησε στα southern-rock κομμάτια του, δουλεύει εξίσου καλά και στο pop πεδίο. Για το video-clip έχω την ίδια ένσταση με τον δημιουργό του: Τέλος ένα μπράβο στον συνθέτη-στιχουργό του τραγουδιού, κύριο Νίκο, για τη ωραία του ιδέα και υλοποίηση.
  2. Δυστυχώς μετάνοιωσα για την προσωπική μου απέχθεια στα αρχαία....
  3. Μέγα λάθος οι ασκήσεις απομόνωσης για την αύξηση μυϊκής μάζας. Αλήθεια, ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η λέξη "μυϊκός" παίρνει Umlaut, διαλύτικά ήθελα να πώ. Θέλει οπωσδήποτε ασκήσεις για τα πόδια deadlifts ή γενικές όπως αρασέ και επολέ-ζετέ. Αυτό γίνεται διότι οι μεγαλύτερες μϋικές ομάδες είναι στα πόδια μας και εκπαιδεύουμε τον οργανισμό μας να εκκρίνει περισσότερη αυξητική ορμόνη με άμεσο αντίκτυπο και στα χέρια. Επίσης ο όγκος στο χέρι έρχεται κυρίως από τον τρικέφαλο που είναι 2.5 φορές μεγαλύτερος από τον δικέφαλο. Τέλος η βελτίωση της πένας γίνεται με λεφτά. Πολλά λεφτά:
  4. Εδώ κύριοι θα διαφωνίσω κάθετα. Δεν θέλει κομμάτια που σου αρέσουν και τα ξέρεις. Θέλει πολλά, απλά, άγνωστα κομμάτια που σε κάθε σημείο θα σου ασκούν τη δυνατότητα ανάγνωσης. Τα γνωστά κομμάτια, πολύ γρήγορα χάνουν την αξία τους ως μέσο για την αύξηση της ικανότητας ανάγνωσης.
  5. :o :o :o Απλά ΜΑΓΕΙΑ!!!! Επίσης φωνάρα! Μου έδωσε την εντύπωση ότι τραγουδούσε κάποιος 20χρονος, πολύ νεανική χροιά.
  6. +1 Επίσης μην ξεχνάμε το εργαλείο που λέγεται Ebay και μπορεί να μας δώσει την πραγματική τρέχουσα τιμή αγοράς!
  7. Damn!!! Τί ξέχασα!!! :o :o :o Mike Bloomfield, Al Kooper, Steve Stills - Super Session 1968 Δύο μέρες ανελέητης εκφρασης μουσικότητας και ταλέντου...
  8. Miles Davis - Kind of blue Queen - A Kind of Magic Pink Floyd - The Dark Side of the Moon Και στα έξτρα Motörhead - Ace of Spades για το κάψιμο!!!
  9. [Τελείως καρα-off-topic ;D] Φίλε gdevelek ένα google search δεν είναι υποχρεωτικό να βγάζει τα ίδια αποτελέσματα σε κάθε χρήστη, ιδίως εάν κάποιος είναι logged in με το gmail του. Συνεπώς σε μια πιο γενική αναζήτηση πέραν του noiz.gr, να είσαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα είναι διαφορετικά. Αυτά προς αποφυγήν εκπλήξεων! [/Τελείως καρα-off-topic ;D]
  10. antonisg

    εσύ!

    Παρεμπιπτόντως όλος ο δίσκος "Πάρτυ στο κρεβάτι" είναι φοβερός και τρομερός. Επίσης η ιστοσελίδα μου άρεσε πολύ...
  11. Υβριδικό σετάκι, είσαι κιθαρίστας και ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ ταυτόχρονα!!! ;D ;D ;D
  12. Σήμερα ανακάλυψα αυτό το τραγούδι και έχω μείνει :o :o :o Φανταστική φωνή, φανταστικό τραγούδι. Ενεργοποιήστε τους υπότιτλους- οπωσδήποτε, όσοι δεν ξέρετε ρώσσικα-καλή ώρα.
  13. Sorry ρε φίλε leon7pap, αλλά δεν κρατιέμαι θα το πώ: Ενώ την έχεις κάνει πραγματική κούκλα, φοβερή επιλογή το golden hardware ταιριάζει με το χρώμα, το μάτι μου πήγε κατευθείαν σε δύο ατέλειες που την ρίχνουν κατ'εμέ πολύ. Λείπει μια βίδα στο pickguard και στο switch δεν έχεις χρυσές βίδες. Με τρείς βίδες ακόμα είσαι άρχοντας!!!
  14. antonisg

    "U.S.S.R" cοver Enosis ft Gkou

    Μου έχει κολλήσει σήμερα αυτό το τραγούδι!!! :D :D :D Μπράβο! Άψογο cover!!!
  15. Πάντως φίλε vasilisgeo72 το βιντεάκι που πόσταρες του Gregor Hilden να παίζει με την Lonestar δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Αυτός μπορεί να σε πείσει να αγοράσεις οποιοδήποτε σκουπόξυλο... ;) ;) ;) Όλα τα βιντεάκια του είναι ένα προς ένα.
  16. Ακριβώς αυτό! Και ότι άλλο προκύψει... ;) Θα προσπαθήσω και ότι βγεί!!!
  17. Υπάρχουν της Παναγιάς τα μάτια από διάφορα riff samples ή/και chords, αλλά το απλό που ζητάω, δηλαδή μια απλή ηχογράφηση των νοτών της κιθάρας, δεν το βρίσκω πουθενά. Κατα τα άλλα: Δεν υπάρχει ο εξοπλισμός για μια αξιοπρεπή ηχογράφηση :-\ Όχι. ;D ;D ;D Θέλω απλά τις νότες ηχογραφημένες για να κάνω μια html5 εφαρμογή μουσικής εκπαίδευσης για προσωπική χρήση. (Και εάν είναι επαρκώς ανεκτή θα βγεί στο κοινό ;D ) Θα το τσεκάρω το λινκάκι φίλε Dreamdancer!
  18. Στα πλαίσια της ανακίνησης των προγραμματιστικών μου ικανοτήτων και της μουσικής μου αυτοεκπαίδευσης, ψάχνω να βρώ σε wav ή mp3 μορφή κλιπς με τις νότες της ηλεκτρικής κιθάρας. Εάν υπάρχει κάποια ΔΩΡΕΑΝ πηγή θα σας ήμουν υπόχρεος εάν μου την επιδεικνύατε, διότι δεν βρήκα κάτι με μια μάλλον πρόχειρη αναζήτηση στον γοούγλη που έκανα. Θενκ γιου!
  19. Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Τα επιχειρήματά σας είναι ορθά και θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν!!! (Όταν αυτοσχεδιάζω σε πεντατονικές παίζω πολύ με major triads, με πένα, δείκτη και μέσο. Με πείσατε να χρησιμοποιώ και το pinky για να μπορώ να βαράω και τη root μπάσσα ταυτόχρονα!!!)
  20. Το μικρό δαχτυλάκι το έχω μόνο για να κρατάω ισορροπία όταν σηκώνω τις μπύρες. ;D Οκ. Συμπέρασμα, αρχίζω πρώτα με ασκήσεις a,m,i και μετά εάν χρειαστεί i,m,a.
  21. Τώρα τελευταία έχω αφήσει τα ροκάκια και έχω πιάσει τα βαλσάκια στην ακουστική όμως αντιμετωπίζω το εξής ερώτημα: Όταν έχω συνεχόμενες νότες στην ίδια χορδή πρέπει να τις χτυπάμε και με τα 3 δάκτυλα, δηλαδή δείκτη, μέσο, παράμεσο; Πρέπει να αλλάξω οπωσδήποτε την τεχνική μου που, ως τώρα, δεν χρησιμοποιώ καθόλου στην παραπάνω περίπτωση τον παράμεσο; Κάθε συμβουλή καλοδεχούμενη.
  22. antonisg

    Rory Gallagher - Moonchild solo cover

    +1000 εκεί ο διπλός στο νεκ χαλάει το ίματζ!!!! και +1000 για την επιλογή του κομματιού, το κομμάτι που με έκανε να πιάσω την κιθάρα.
  23. Ακριβώς αυτό!!! Το θετικό είναι ότι έχασα 4 από τα παραπανίσια κιλά!!! ;D ;D ;D Εάν χάσω άλλα τόσα θα είμαι στην πένα!!! Όντως η τελική συμβουλή του γιατρού ήταν ρίξτο λίγο στο φαΐ και στο έξω!!! +10000 Πάντως στην ακουστική κιθάρα μπορώ και κρατάω όρθιο το σώμα μου σε μια πιο φυσιολογική στάση. Σας ευχαριστώ παιδιά για τα περαστικά.
  24. Χαίρετε αγαπητοί συμφορουμίτες. Θέλω να σας καταθέσω την περιπέτεια της υγείας μου. :( Εδώ και ένα εξάμηνο είχα διατροφικές διαταραχές, αδυναμία και ενοχλήσεις στην κοιλιά. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες βγήκαν φυσιολογικές πήγα σε γαστρεντερολόγους κλπ, βγήκε το πόρισμα: Δίπλωνε-φράκαρε το έντερο με συνέπεια να μην κατεβαίνει φυσιολογικά η τροφή. Αυτό οδηγούσε σε αίσθημα κορεσμού και μειωμένη πρόσληψη τροφής με συνέπεια μια σχεδόν μόνιμη κατάσταση αδυναμίας. Το πρόβλημα δημιουργόταν από την κακή στάση του σώματος. Όταν πιάνω την ηλεκτρική παίζω σχεδόν διπλωμένος στα δύο θα έλεγα και μπορώ να κρατάω αυτήν την στάση μέχρι και ένα 3ωρο τελείως ακίνητος... Ιδίως όταν εξασκούμαι στις διάφορες κλίμακες, βάζω σειρές στον υπολογιστή να απασχολώ το μάτι ;D, την drum machine στην digitech να κρατάει ρυθμό και παίζω ασταμάτητα. Όπως καταλαβαίνετε, δημιουργήθηκε ένας φαύλος κύκλος: παίξιμο-> δημιουργία προβλήματος->περισσότερο παίξιμο, λόγω αδυναμίας ανάληψης άλλων δραστηριοτήτων. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι αυτή η ακινησία-κακή στάση του σώματος θα με δημιουργούσε πρόβλημα, αλλά πλέον θα βάλω υποχρεωτικά διαλείμματα περπατήματος στην μελέτη μου... Πλέον έπαθα και έμαθα. Ελπίζω το πάθημά μου να σας φανεί χρήσιμο για να μπορέσετε να το αποφύγετε.
  25. Εεεε, αφού δεν είναι Rory, τί να κάνουμε!!! BTW σε αυτό το είδος μουσικής νομίζω ότι θέλει πολλά κότσια για να αντιμετωπίσεις τον ανταγωνισμό, δηλαδή να ξεχωρίσεις. Νομίζω ότι είναι αρκετά δύσκολο να μην ακουστεί κάποιο συγκρότημα σαν generic, όμως στην συγκεκριμμένη περίπτωση τα παιδιά το καταφέρανε με την συνθετική και εκτελεστική τους δεινότητα. Φίλε Alex έχετε κανονίσει τίποτα live εμφανίσεις προς Θεσσαλονίκη πλευρά;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου