Προς το περιεχόμενο

route77

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Ιδιωτικός υπάλληλος
  • Τόπος
    Μαραθώνας

Συμμετοχή route77

0

Φήμη

  1. Πολύ όμορφη η κιθάρα σου φίλε μου με υπέροχο gold χρώμα!Και το παίξιμο σου μ' άρεσε.Η "φρασούλα" στο 00:36 είναι όλα τα λεφτά.
  2. Ο τυπάς παίζει και γ@μώ τα blues. Δεν τον ήξερα , αλλά παίζει ακριβώς το στύλ blues που μ' αρέσει. Να 'σαι καλά φίλε kokkotas που μας τον σύστησες.
  3. Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο του rock-blues έκλεισε.Απο τις πιό μελωδικές κιθάρες του πλανήτη.Κρίμα.... :'( :'(
  4. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Και μένα μου άρεσε παρα πολύ φίλε μου βλέποντας το όλο με προσοχή ενώ συνήθως ακούω και χαζεύω αλλού.Μπράβο σου
  5. Tonelab st ελπίζω να την έχω αύριο και ένα καλάμι ψαρέματος shimano... ;D
  6. route77

    Disco is Back!

    Ειμαι έτοιμος να βαλω την καμπάνα του πατέρα μου και να αρχίσω να χορεύω Ακριβώς έτσι νιώθω και γω!Πολύ όμορφο ρυθμικό και μελωδικό κομμάτι. Μας ταξίδεψες μια 25ετία πίσω.Να 'σαι καλά.
  7. route77

    poor man's blues

    Νομίζω οτι αυτό το στίλ παιξίματος blues είναι μαγικό δεν "χορταίνεται" με τίποτα όσες φορές και να το ακούσεις. Εξαιρετικό με φοβερό feeling.Μπράβο σου!
  8. Είχα ακούσει ότι το child in time το είχε δώσει άλλο συγκρότημα στους purple αλλά δεν το έψαξα καθόλου , γιατί ενώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις διασκευές δεν διανοούμουν καν , ότι αυτό το τραγούδι μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα. Αν δεν είχε διασκευαστεί-κλαπεί-δοθεί πιστεύω θα πέρναγε με ψιλά γράμματα στην ιστορία του rock , ενώ τώρα , θεωρείτε ύμνος. Συμφωνώ απόλυτα.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=Rzfw_qyjeFo. http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου