Προς το περιεχόμενο

route77

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    24
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από route77

  1. Πολύ όμορφη η κιθάρα σου φίλε μου με υπέροχο gold χρώμα!Και το παίξιμο σου μ' άρεσε.Η "φρασούλα" στο 00:36 είναι όλα τα λεφτά.
  2. Ο τυπάς παίζει και γ@μώ τα blues. Δεν τον ήξερα , αλλά παίζει ακριβώς το στύλ blues που μ' αρέσει. Να 'σαι καλά φίλε kokkotas που μας τον σύστησες.
  3. Άλλο ένα μεγάλο κεφάλαιο του rock-blues έκλεισε.Απο τις πιό μελωδικές κιθάρες του πλανήτη.Κρίμα.... :'( :'(
  4. Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Και μένα μου άρεσε παρα πολύ φίλε μου βλέποντας το όλο με προσοχή ενώ συνήθως ακούω και χαζεύω αλλού.Μπράβο σου
  5. Tonelab st ελπίζω να την έχω αύριο και ένα καλάμι ψαρέματος shimano... ;D
  6. route77

    Disco is Back!

    Ειμαι έτοιμος να βαλω την καμπάνα του πατέρα μου και να αρχίσω να χορεύω Ακριβώς έτσι νιώθω και γω!Πολύ όμορφο ρυθμικό και μελωδικό κομμάτι. Μας ταξίδεψες μια 25ετία πίσω.Να 'σαι καλά.
  7. route77

    poor man's blues

    Νομίζω οτι αυτό το στίλ παιξίματος blues είναι μαγικό δεν "χορταίνεται" με τίποτα όσες φορές και να το ακούσεις. Εξαιρετικό με φοβερό feeling.Μπράβο σου!
  8. Είχα ακούσει ότι το child in time το είχε δώσει άλλο συγκρότημα στους purple αλλά δεν το έψαξα καθόλου , γιατί ενώ δεν τα πάω καθόλου καλά με τις διασκευές δεν διανοούμουν καν , ότι αυτό το τραγούδι μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα. Αν δεν είχε διασκευαστεί-κλαπεί-δοθεί πιστεύω θα πέρναγε με ψιλά γράμματα στην ιστορία του rock , ενώ τώρα , θεωρείτε ύμνος. Συμφωνώ απόλυτα.
  9. http://www.youtube.com/watch?v=Rzfw_qyjeFo. http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs.
  10. Συμφωνώ και γω με τον yannis37 εχω τον fender champ 600 5w και είναι μια χαρά για δωμάτιο και επέλεξα αυτόν παρόλο που δεν έχω πρόβλημα με γείτονες και θα μπορούσα να πάρω 100w λάμπα (λέμε τώρα..)
  11. Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη απο τον φίλο mc06060 και τους υπόλοιπους που έθεσα το ερωτημα μου μαζί με την δική ερώτηση και έτσι έπρεπε να απαντάτε σε δυο ενω θα έπρεπε να ανοίξω νέο θέμα. Φίλε skantzo έχεις δίκιο με όλες παίζεις rock/blues αλλα έχω "κολλήσει" να πάρω strat mexico (μιας και δεν φτάνω για american) και μέσα απο το forum η αίσθηση που έχω είναι οτι η classic player προτείνετε ένα κλίκ πάνω απο τις άλλες. Φίλε raindog με "έφτιαξες"!!Σ΄αυτές τις φωτο είναι πανέμορφη!Μετά από 1,5 χρόνο που είσαι κάτοχος της πια είναι η άποψη σου?και αν επιτρέπεται την πήρες απο Ελλάδα ή απ' έξω?
  12. Φίλε mc06060 είμαι και γω σε ίδια φάση για κάποια μεχικάνα fender και μάλλον έχω καταλήξει στην Fender Classic Player 50's Shoreline Gold.Αυτό γιατί η μουσική που μ' αρέσει να προσπαθώ να παίζω είναι classic rock και blues και διαβάζοντας καιρό τώρα στο noiz γνώμες νομίζω οτι είναι η πιο κατάλληλη.Θα ήθελα και γω με αφορμή την δική σου ερώτηση αν ξέρει κανείς να υπάρχει σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα η Shoreline Gold.Με προβληματίζει λιγο το χρώμα που σε άλλες φωτο φαίνεται κουκλάρα και σε άλλες χάλια!Γιατί οπως και να το κάνουμε η κιθάρα είναι έρωτας!Και αυτή που προτείνεις εσυ είναι πολύ όμορφη και θα ήθελα να την δοκιμάσω και γω.καλά παιξίματα!
  13. scorpions το 1990 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απίστευτη συναυλία με ενα στάδιο να παραληρεί δίνοντας τα όλα (τους εχω δεί αλλες δυο φορές) αλλά όποιος ηταν μέσα τότε καταλαβαίνει... David gilmour στο Terra Vibe the best Mark knopfler στο Λυκαβηττό δίκαια θεωρείται η πιο μελωδική κιθάρα του πλανήτη Deep purple ψιλοαπογοητεύτηκα θα ήθελα να είχα δει iron maiden,Rainbow,Bob Marley,Bob Dylan,Eric Clapton,John Mayall,Led Zeppelin,Rory Gallagher,Stevie Ray Vaughan,Doors,Uriah Heep,ZZ Top,Παύλο Σιδηρόπουλο και πολλα άλλα...
  14. 1.child in time - deep purple 2.shine on you crazy diamond - pink ployd 3.brothers in arms - dire straits 4.stairway to heaven - led zeppelin 5.when the smoke is going down - scorpions 6.i need you - lynyrd skynyrd 7.hey hey my my - neil young 8.blue jeans blues - z z top 9.double trouble - eric clapton and steve winwood 10.When The Children Cry - White Lion τι να πρωτοβάλεις.....
  15. Κιθάρες: Vintage VSA535 Ακουστική Fender (και σύντομα κάτοχος μιας Fender Classic Player 50's Shoreline Gold) Ενισχυτής: Peavy Rage 158 Fender champion 600 effects: Zoom 505II Ibanez TS9 tube screamer
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου