Προς το περιεχόμενο

skouter

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    148
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από skouter

  1. Καλησπερα...Σύμφωνα με τις οδηγιες του υπουργείου προς το παρών οι μουσουργοι,εκτελεστες μουσικων εργων απο πρωτη ιουλιου θα υπαγονται σε μειωμενο φπα 11%.Αυτό ανα πασα στιγμη μπορει να αλλάξει...!!Οδηγίες σχετικα με το ΤΕΒΕ δέν υπαρχουν ακομα!
  2. Ναι το διαβασα οτι αυτο εκανες,αυτο που σου λεω ειναι να ριξεις και μια ματια στα KRK8... ;)
  3. Φιλε μου εγω θα σου ελεγα να παρεις μερικα απο τα αγαπημενα σου cd.Πραγματα που εχεις ακουσει σε διαφορα ηχοσυστηματα και να πας στο Νακα να ακουσεις τα HS80M αλλα και τα KRK8.Ειναι στην ιδια τιμη..Παντως αποτι εχω διαβασει τα HS80M δεν εχουν την ανταποκριση που περιμενε η YAMAHA σε πωλησεις ??? ??? ;).
  4. Χεχεχεχε...Τιποτα αλλο δεν εχω να πω...
  5. Αλεκος Αραπης=Απροσαρμοστοι,Κριστυ Στασινοπουλου,Νικος Πορτοκαλογλου...Δισκογραφικα εχει παιξει με πολλους αλλους απλα με τους πρωτους επαιζε και στα live.
  6. nord wave=180mb user samples.. Απλα η clavia περασε στο επομενο σταδιο..ελεγχος ψηφιακων γεννητριων με samples.. Οτι εκανε η roland με το v-synth απλα πιο εξελιγμενο και με πολυ μεγαλυτερη μνημη.. Δεν εχω παιξει με το wave αλλα θεωροντας οτι εχει τον ηχο του 3 συν τις sampling δυνατοτητες μαλλον ειναι ενα βημα μπροστα απο το ti.Γνωμη μου...
  7. Παιδια σορρυ που αργησα να απαντησω.Δυστυχως δεν ξερω μετα απο ποιο σειριακο διορθωθηκε το προβλημα με το ρευμα γιατι και το δικο μου το πουλησα αλλα και ο γνωστος μου το δικο του..Εψαξα στο νετ αλλα δεν βρηκα κατι για το συγκεκριμενο θεμα..Αν βρω κατι θα κανω αμεσως ενα post. Τωρα οσο για virus και nord και τα δυο ρε παιδια ειναι απο τα καλυτερα va που κυκλοφορουνε..Το τι κανει στον καθενα ειναι υποκειμενικο..Δεν υπαρχει λογος να τσακωνεστε... Υ.Γ Δεν ξερω αν το Lead3 σταματησε λογω wave(μου φαινεται λιγο δυσκολο 3 χρονια πριν) παντως οι πωλησεις ηταν πολυ πολυ λιγοτερες απο τις αναμενομενες.
  8. Εχεις απολυτο δικιο.Ειχα το nord lead3 και οποτε η ταση επεφτε κατω απο τα 210v/a το μηχανημα παλαβωνε.Εκανε μονο του restart και η ηχοι φιλτραριζοντουσαν απο μονοι τους(λειτουργουσε με AI...χαχαχαχα). Ενω σε στουντιο και στο σπιτι που ειχα σταθεροποιητη ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα.Οταν λοιπον το πηγα στην clavia μου ειπαν οτι αυτο ητανε απολυτα φυσιολογικο και οτι θα επρεπε να κουβαλαω σταθεροποιητη στα live.Σε εκεινο το σημειο λοιπον με πιασανε τα γελια και το πουλησα την επομενη μερα...Ενα ψηφιακο μηχανημα των 2000ευρω να εχει τετοια προβληματα.Ενας φιλος μου ειπε οτι απο καποιο σειριακο αριθμο και μετα διορθωθηκε το προβλημα. Καταπληκτικο μηχανημα γενικα αλλα αυτο το προβλημα το θεωρησα απαραδεκτο σε αντιθεση με την clavia που το θεωρησανε απολυτα φυσιολογικο..... ;) ;)
  9. Το manual περιγράφει ξεκάθαρα τη διαδικασία αλλαγής RAM και HD. Κάτι που αναγράφεται στο user manual δεν ακυρώνει την εγγύηση. 210-9010018 rainbow...Οποιαδηποτε αλλαγη κανεις εκτος εξουσιοδοτημενου service, σε περιπτωση βλαβης η οποια εχει προκληθει απο αυτη την αλλαγη η εγγυηση ακυρωνεται. ;D ;D
  10. 1.104.81 + φάπα = 1314 Euro + 2 x http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977923&product=1024523 με 70 .. Και έχεις ένα super macbook διπύρηνο, με 2GB μνήμη, dvdr etc με 1400- Δεν είναι λίγα αλλά όχι και πολλά. Έχουν πέσει αρκετά τα mac πιστεύω. Η μοναδική διαφορά με τον φθηνότερο macbooc pro που παίζει στα 2.000 ειναι: a. 15" αντί 13" b. Κάρτα γραφικών. Δεν αξίζουν +600 τα 2 παραπάνω κατα την γνώμη μου. Συμφωνω σε oλα,απλα πειραζοντας τον mac βαζοντας εσυ τις μνημες χανεις την εγγυηση, και αντε μετα βρες ακρη με την rainbow.................!!!! Εγω προσωπικα θα τα εκανα γιατι πιστευω οτι με 400ευρω διαφορα το στελνεις και εξω να στο φτιαξουν αν παθει κατι.Οποτε παρε το mac book με 2 gb και ησυχασες!!!!!
  11. Φίλε skouter έβαλες δηλαδή, τις Mutec και δουλεύουν; Δουλευουν αψογα.To mutec που λεει ειναι μουφα,αποτι θυμαμαι η μνημες ισως να ειναι και kingkston.Παντως καποια μαρκα ειναι.Αυτο φαινεται μολις ξεκολλησεις το αυτοκολλητο. Δεν ξερω για το ES απο ταχυτητα αλλα το xs φορτωνοντας απο flashaki usb 2 τα παει πολυ καλα...
  12. http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?sw=motif+xs&x=0&y=0 Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανουν και αλλες με αυτα τα χαρακτηριστικα.Εγω εβαλα παντως 1γιγα στο xs μου και δουλευουν αψογα.
  13. Φυσικά, εχω παραγγείλει απο κει. Είναι απο τα ποιό γνωστά καταστήματα στην Αγγλία. Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια... ;)
  14. Kilon μου αρεσει αυτο που λες για πρωτοτυπια ηχων. Με οποιοδηποτε synth μπορεις να φτιαξεις κατι καλο και κατι δικο σου. Πολυ καλα κανεις και τη βρισκεις με το motif.Απλα σκεψου οτι αυτο το fat και το warm που εχεις βαρεθει να ακους να συζηταμε οπως προειπες παει και στα γουστα του καθενος. Επισης το οτι συζηταμε για το moog,το blofeld,το virus δεν σημαινει οτι θελουμε να αντιγραψουμε τον ηχο τους.Αλλα συμφωνα με τις δυνατοτητες που μας δινουν αυτα τα μηχανηματα να κανουμε και εμεις το δικο μας.. Οταν τελειωσεις το κομματι σου αν εχεις ορεξη καντο και ενα upload να το ακουσουμε!!! ;D
  15. # Two analog oscillators per voice. # Classic Curtis analog low-pass filters. Αναλογικες γεννητριες,αναλογικα φιλτρα με ψηφιακο χειρισμο. Σιγουρα οχι 100% analog αλλα πιο πολυ απο VA στο οποιο ειναι ψηφιακος χειρισμος και ψηφιακες γεννητριες. Ο λογος για τον οποιο εμπλεκεται το ψηφιακο ειναι για velocity,aftertouch,midi synchronizing,Για ευκολιες στη λειτουργικοτητα. Εγω φιλε ixnilati δεν ειμαι της αποψης αναλογικα και τελος...Προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται,απλα οταν ακουσω καποιο lead πιο ζεστο και πιο ιδιαιτερο απο το siel mono,καποιο pad καλυτερο απο το oberheim ob8 και καποιο bass καλυτερο απο minimoog,και ολα αυτα σε καποιο va η σε software,θα ειναι τεραστια ευτυχια για μενα και σου δινω το noizadiko λογω μου οτι δεν θα ξαναμιλησω για αναλογικα.... ::) ::) ;D ;D
  16. Νimrod7 λαθος μου δεν ειχα δει το link που εγραψες.Παρολα αυτα μπορουμε δηλαδη να το παραγγειλουμε σε αυτη την τιμη?Ειναι εγκυρο το συγκεκριμενο καταστημα?
  17. Παιδιά το snow είναι επιεικός απαράδεκτο . Θα κοστίσει 1100 εύρω περίπου. http://www.gearjunkies.com/news_info.php?news_id=2552 και είναι πολύ πισω σε σχέση με το blofeld Για του εξή λόγους Snow 6 slot modulation matrix < Blofeld 16 slots Snow 2 Envelops < Blofeld 4 with alot more types than snow Snow small screen < Blofeld much bigger screen Snow 4 part< Blofeld 16 parts Snow 500 editable presets< Blofeld 1000 presets Ασε που σε αυτήν την τιμη αγοράζει 4 blofelds Προφανώς η access χτυπά την τιμή λόγω της τεράστιας επιτυχίας του virus. Eγώ προτιμώ χιλιες φορές το VIRUS TI desktop. Στον ιχνηλάτη Το software ειναι το μέλλον τελεία και πάυλα αλλά στο θέμα Hardware Interface είναι ακόμα πολύ πίσω και θέλει δουλεια. Για αυτό ο κόσμος αγοράζει ακόμα hard synths. Ας κάνουμε όλoι εμπάρκο στο δύσχρηστο mouse και στους τρομερά ελλειπής midi controllers. Suggested retail price is: �1100.- (Incl. 19% MwSt) / $1.350,00 1,350.00 USD = 905.525 EUR United States Dollars Euro 1 USD = 0.670759 EUR 1 EUR = 1.49085 USD Και ειναι suggested retail price. Μπορει να ερθει 1100 οπως λες μπορει ομως να ερθει και 800. Δεν διαφωνω μαζι σου οτι μπορει να ειναι πολυ ακριβο,αλλα καθεσαι και μου συγκρινεις μια μηχανη synth που οι περισσοτεροι εχουμε ακουσει,με μια μηχανη που ειναι σε ελλειψη και ο thomann ακομα εχει εικονα απο υπολογιστη.Μην συγκρινεις κατι απο τα specifications,ακουσε το πρωτα. Για μενα τα waldorf ητανε καταπληκτικα μηχανηματα,το Q ητανε και θα ειναι ενα απο τα καλυτερα VA που εχουνε κυκλοφορησει.Τωρα ομως η εταιρεια λειτουργει με νεα διευθυνση και δεν ξερω τι εχει αλλαξει στο τεχνικο τμημα...Πραγματικα ελπιζω το blofeld να τα σπαει γιατι η τιμη του ειναι καταπληκτικη...Αναμενουμε.. Οσο για τα hardware και τα software που λες εν μερη συμφωνω.Τα software οσον αφορα τα sample based synths για φυσικους ηχους σιγουρα ειναι το μελλον.Για τα analog modelling εχουνε πολλα ψωμια ακομα... Λες ο Dave Smith να μην ξερει τι κανει βγαζοντας το poly evolver,prophet8,mono evolver και τωρα να ετοιμαζεται το BoomChik. Και οσον αφορα το φιλο Nimrod7 με αυτα τα χρηματα παιρνεις το desktop και οχι to polar.
  18. Ας ξεκινησω με το καλη χρονια αν και λιγο καθυστερημενα. Λοιπον εμενα προσωπικα μου κινησε το ενδιαφερον το snow για τους εξης λογους. 1.Ιδια μηχανη ηxou με το TI. 2.Μικρο πολυ και βολικο 3.Ευελπιστω σε μια τιμη μεταξυ 800-1000ευρω 4.Πολυ χρησιμο για μουσικους που παιζουνε με Laptop. Ta knobs σιγουρα ειναι λιγα, αλλα αποτι βλεπω ειναι full assignable,που μπορεις να οδηγησεις οποια παραμετρο θελεις.Απο τη στιγμη που το editor ειναι παιχνιδακι στο pc. Ειναι το κατα ποσο δινεις τα παραπανω χρηματα για περισσοτερα knobs. Τωρα κατι το οποιο μπορει να διαφωνησουνε πολλοι μαζι μου... Θεωρω οτι περαν των πλεονεκτηματων που εχει το ti 80 polyphony,total integration,tap tempo(το πιο σημαντικο για live) to virus c εχει πιο ζεστο ηχο και καλυτερη ατακα..Επισης την ιδια αποψη εχουν πολλοι φιλοι μου οι οποιοι ειχανε το c και πηγανε στο ΤΙ.Αρα μηπως ειναι καλυτερο ενα μεταχειρισμενο c desktop με ολα του τα knobs (700-800) απο ενα ti snow? Αποτι φαινεται η access,η waldorf,η korg εχουν κανει την κινηση τους στα μικρα και βολικα VA. Εμπρος λοιπον καλη μου Clavia,περιμενω το nord wave summer rack micro edition!!! ;) ;) ;) :D :D ;D ;D ;D :o :o
  19. Φιλε Νικο η διαφορα στα spec ειναι απλα τεραστια!! Συγκρινεις ενα υβριδικο συνθ 2analog,2digital osc με ενα ψηφιακο μαζικης παραγωγης!Η moss ειναι μια εξαιρετικη καρτα για το triton.Προσωπικα θεωρω οτι δινεται μια τεραστια δυνατοτητα στο μηχανημα οσον αφορα τη δημιουργια ηχων.Αλλα ας μην συγκρινουμε ανωμοια πραγματα του τυπου moog,poly evolver με triton.Το triton ειναι ενα πολυεργαλειο.Αρκετα αξιοπρεπες οργανο κατα τη γνωμη μου ενω τα αλλα δυο ειναι μηχανηματα πολυ ιδιαιτερα.Δεν ειναι τοσο μαζικης παραγωγης.
  20. Kαι ομως φιλε μου underground το εχει ενας πληκτρας-μαεστρος, ξερεις τωρα απο αυτα τα μαγαζια της νυχτας...!!! και το χρησιμοποιησε σε ενα δισκο progressive-metal ενος φιλου του για solo ενω οδηγουσε ενα v-synth xt.Kai οχι μονο το ειχε αλλα απο αυτα που ακουσα ηξερε και να το χρησιμοποιει!! Παντως ειναι πολλα τα λεφτα για αυτο το μηχανημα.Απευθυνεται κατα τη γνωμη μου σε πολυ συγκεκριμενο κοινο!!
  21. Η φιλη σοu κανει καταπληκτικη δουλεια,αλλα τα αναλογικα μου ουτε στον πικασο δεν θα τα εδινα.Το μονο πραγμα που θα ηθελα να εχουν πανω ειναι η υπογραφη του εκαστοτε δημιουργου!!!Σορρυ αλλα ξερεις τωρα,analog junkie!!!
  22. Θα βγει' date='θα βγει.Ειδη το pc3 θα εχει μεσα καποιες απο τις ηχητικες δυνατοτητες του va1.[/quote'] Απο το στομα σου και στις kurzweil το αυτι.Οταν ειχα πρωτοδιαβασει για αυτο ειχα ενθουσιαστει αλλα η συνεχης καθυστερηση με ξενερωσε!!! Τι να πεις!!
  23. Οxi alchemist σε καμια περιπτωση δεν κανω συγκριση αναλογικων-ψηφιακων.Απλα αναφερθηκα σε πραγματα που ειπε ο nikos για τιμη,ογκο και υπερτιμηση των αναλογικων.Δεν θα εκανα καν Post σε συζητηση για το τι ειναι καλυτερο.Η απαντηση οπως προειπες και εσυ ειναι ΜΙΑ!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου