Προς το περιεχόμενο

JohnnyTheElf

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    32
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από JohnnyTheElf

  1. JohnnyTheElf

    Dancing on TV Snow

    Καλησπέρα σας, το κομμάτι είναι αποτέλεσμα πειραματισμού με την ηλεκτρονική μουσική. Είμαι επιεικώς άσχετος με το συγκεκριμένο είδος. Θα χαρώ να ακούσω τις γνώμες σας! https://soundcloud.com/user-120638645/dancing-on-tv-snow
  2. Καλησπέρα, για αγορά με κάρτα απο thomann ισχύει πάλι το όριο των 500 ευρώ το μήνα? Αν ναι, μπορώ να το παρακάμψω κάνοντας την πληρωμή π.χ μέσω 2 εμβασμάτων απο δύο διαφορετικές τράπεζες?
  3. JohnnyTheElf

    Μορφέας | Rovers

    Καλησπέρα, φτιάξαμε αυτό το βιντεο με αφορμή ενα διαγωνισμό της ερτ. Ελπίζω να σας αρέσει! http://yourband.ert.gr/morfeas-rovers-2/
  4. Tις έφερε κάποιο κατάστημα?? Κι εγώ είμαι στo ίδιο ακριβώς δίλημμα. Σκέφτομαι την λύση της IV με μετέπειτα εγκατάσταση duesenberg tremolo.
  5. Δεν ξέρω αν πληρεί τις προϋποθέσεις αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ ;D PS: 19 χρονών.
  6. Πολύ ωραίο θέμα. Δεν έχει αναφερθεί ο George Van Eps που θεωρείται ο πατέρας της 7χορδης στην jazz.
  7. Φυσικά και όχι, γιατί να υπάρχει? Ναι Έλληνας είναι. Οσον αφορά την παραγωγή, με τα μέσα που ηχογραφήθηκαν τα κομμάτια, θεωρώ οτι αρκετά καλό το αποτέλεσμα.
  8. Η τελευταία μου παραγγελία απο Γερμανία που ήρθε με dhl έκανε 2 βδομάδες...
  9. Πρόκειται για τη σελίδα πολύ καλού μου φίλου, που δεν έχει λογαριασμό στο noiz, γι'αυτό και το ανεβάζω εκ μέρους του.
  10. Ευχαριστώ πολύ. Για δοκιμή ήθελα σε πρώτη φάση αλλά μάλλον δεν παίζει αυτό το ενδεχόμενο...
  11. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν φέρνει τις εν λόγω κιθάρες κάποιο μαγαζί στην Αθήνα?
  12. Καλησπέρα παιδιά, ευχαριστω για τις απαντήσεις! Επιχείρησα σε πρώτη φάση να ανοίξω τον ενισχυτή, αλλά μου έλειπε μια μύτη απο το κατσαβίδι και δεν τα κατάφερα. Έπειτα άλλαξα τα ohm του μεγαφώνου, το οποίο ήταν και η μόνη ρυθμιση που δεν είχα αλλάξει όταν το τσέκαρα και το προβλημα φαίνεται να λύθηκε. Bέβαια την πρώτη φορά που είχα δοκιμάσει τον ενισχυτή σε άλλη πρίζα φαινόταν να έχει λυθεί το προβλημα, οπότε σε βάθος χρόνου δεν ξέρω αν θα το ξαναπαρουσιάσει. Alderbody, τον ενισχυτή τον πήρα πριν περίπου ένα μήνα απο musicstore, έπειτα απο επιστροφή τού, απο κάποιον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Τώρα αν και ήσουν σαφέστατος, ισχύει οτι δεν έχω ιδέα σχετικά με τα περισσότερα απο τα οποία ανέφερες, μιας και είναι ο πρωτός λαμπάτος που έχω στην κατοχή μου :P Αν ξαναπαρουσιάσει θέμα νομίζω οτι όντως η καλύτερη λύση είναι ένας τεχνικός...
  13. Καλησπέρα, έχω στην κατοχή μου εδώ κι ένα μήνα περίπου ένα DV MARK 40-112. Απο χθες ο ενισχυτής κάνει ένα περίεργο θόρυβο κυρίως στις μπάσσες νότες, και στα 2 κανάλια, κάτι μεταξύ τριξίματος και υπολείμματος overdrive. Εχω δοκιμασει διαφορετικά καλώδια, κιθάρες, μπρίζες αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
  14. Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Διάβασα τι παίζει και με το proxy bidding. Μάλλον απλά θα περιμένω παίδες ;) Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως!
  15. Ευχαριστώ και πάλι! Αυτά προφανώς είναι υποθετικά σε περίπτωση που κερδίσω, πάτως τον λογαριασμό στο paypal θα τον φτιάξω απλά για να υπάρχει :)
  16. Είναι δυνατό οπότε-μεσω συνεννόησης και με τον πωλητή φαντάζομαι-να γίνει η πληρωμή και μετά απο κάποιο διάστημα αφότου έχει τελειώσει η δημοπρασία? Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ παρα πολύ!
  17. Ευχαριστώ πολύ, πραγματικά με σώζεις. Η σύνδεση της πιστωτικής με το paypal είναι κάτι που μπορώ να κάνω εδώ και τώρα, φτιάχνοντας λογαριασμό?
  18. Χαιρετώ παιδιά, βρήκα έναν Koch studiotone απο Αυστρια, και επειδή ψάχνω καποιο καιρό τον συγκεκριμένο ενισχυτή σκεφτομαι να κάνω μια προσπαθεια να τον παρω απο το ebay. Στα περι πληρωμης ο τυπος αναφερει οτι δεχεται cash on collection, που εκτος κι αν εχω ξεχασει δραματικα τα αγγλικα που ηξερα ειναι αντικαταβολη :P Ωστοσο επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα μεσω ebay δεν ξερω αν χρειαζεται καποια πιστωτικη καρτα για να κανεις την επαληθευση της αγορας ή κατι παρομοιο. Επίσης δεν ξέρω αν είναι ασφαλές να κάνω αγορά ενισχυτή απο ebay αλλά λέω να το ρισκάρω. Η αγγελια ειναι αυτή, την ειδα τωρα και ληγει σε περιπου μιαμιση ωρα. http://www.ebay.co.uk/itm/Koch-Studiotone-Combo-Gitarrenverstarker-/191541516203?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item2c98c397ab#payCntId Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
  19. Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, επειδή ψάχνω κάτι παρόμοιο σε ενισχυτή. Ενας εκ των Bugera V22/V55 δεν κάνει για την συγκεκριμένη δουλειά?
  20. Aκόμη και αν δεν είστε λάτρεις του prog αξίζει να δείτε απο το 27.00 μέχρι περίπου το 40.00. Η συνεργασία των 2 ακουστικών και τα φλάουτα μετέπειτα είναι απλά μαγεία.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου