Προς το περιεχόμενο

Waterfall-K

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10.841
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    30

Ότι δημοσιεύτηκε από Waterfall-K

  1. Νέο άλμπουμ από τους Black Country Communion που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου. Good news.
  2. Πάντως το Triton Extreme είχε μπαταρία για το callendar (?). Με πρόλαβες...
  3. Και μια και ανέφερα τον τεράστιο McGriff, δεν γίνεται να μην τον ακούσουμε μόνο του. Ο ήχος αυτού του τύπου ήταν από άλλο πλανήτη, πολύ μπροστά ο γέροντας. Στο παρακάτω βίντεο παίζει Monk, ένα από τα μεγαλύτερα Jazz standards όλων των εποχών. Στο ίδιο -και πρώτο του- άλμπουμ υπάρχει και το mega-hit "I've Got a Woman", αλλά αυτό το έχουν ακούσει και οι γάτες, οπότε να ποστάρουμε και κάτι που δεν ακούγεται συχνά. Jimmy McGriff - 'Round Midnight (1962) Jimmy McGriff - Hammond Morris Dow - guitar Jackie Mills - drums
  4. Ένα από τα ινδάλματα του μεγάλου Albert Collins ήταν ο άλλος μεγάλος Jimmy McGriff. Στην παρακάτω κομματάρα παίζουν μαζί. Albert Collins - A Good Fool Is Hard To Find (1986) Albert Collins - vocals & guitar Mel Brown - rhythm guitar Jimmy McGriff - Hammond Johnny Gayden - bass Morris Jennings - drums + 4-part horn section
  5. Έλα ρε Don... Donny Hathaway - I Love You More Than You'll Ever Know (1973)
  6. ...και μετά ξύπνησες ιδρωμένος, φωνάζοντας "ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!" Τέλος πάντως, πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα. Flashrom? Flashrom. Πυρηνοκίνητα?. Πυρηνοκίνητα. (σου)Χαλάω εγώ χατίρια?
  7. Δεν είμαι σίγουρος ρε κουμπάρε ότι υπήρχε flash στα synths 20τόσα χρόνια πριν, από χλωμό μέχρι απίθανο το κόβω. Μιλάμε για μια αρκετά ακριβή "πατέντα", το 1999 τα Korg δούλευαν ακόμα με κάρβουνο, flashrom θα είχαν? Ψάξ'το λίγο και πες μου σίγουρα, με επιχειρήματα και links.
  8. Ας το ποστάρω λοιπόν. Η πρώτη version του 1972 μου αρέσει πιο πολύ, σαν ήχος και παίξιμο. Η δεύτερη έκδοση του 1976 είναι μάλλον πιο διαδεδομένη, με τον Β. Παπαθανασίου στα πλήκτρα.
  9. Και μόλις πήγαινα να ποστάρω την 1st version του Starvation.
  10. Ναι, πριν. Εγώ έλεγα πάντα "μετά" γιατί ερχόμενος από Χαλκίδα πέρναγα το καλλιμάρμαρο στα αριστερά μου, οπότε απ'τη μεριά μου το Blues Hall ήταν "μετά".
  11. Yeap, γι αυτό έγραψα "ήταν/είναι". Ναός. Το έχω επιθυμήσει, κάποτε πήγαινα πάρα πολύ συχνά, έχω δει απίστευτα live εκεί μέσα.
  12. Λίγο μετά το Καλλιμάρμαρο, στην Αρδητού? Αν ναι, εκεί τον είχα δει πρώτη φορά με το blues σχήμα. Ελάχιστα πιo πάνω ήταν/είναι το Half Note.
  13. Κιθαρίστας και μπασίστας ήταν, στους Socrates τραγούδαγε και έπαιζε κυρίως μπασο. Τον είχα δει δύο φορές live, την πρώτη με ένα blues σχήμα μία πρωτοχρονιά, και τη δεύτερη με τους Socrates. Την τελετταία φορά μάλιστα θυμάμαι είχαμε πιάσει τραπέζι κολλητά κάτω από την σκηνή και είχαμε ξεσαλώσει, και στο διάλειμμα έρχεται ο Τουρκογιώργης και μου λέει "για σας και 5-6 άλλους παίζουμε". Θρύλος. RIP.
  14. Που να ξέρω την απάντηση ρε πιανΎστα? Είχε flash memory? Το '99 είχαν flash τα Korg synths? Χλωμό. Για λέγε λοιπόν.
  15. Ένα μικρό απόσπασμα (3:38) από την εκπομπή "Ρεπόρτερς" του 1986 που ανεβαίνει στο youtube για πρώτη φορά. Το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο ορθόδοξο Πάσχα, εστιάζοντας στο άλμπουμ "Rhapsodies" που είχε κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά από τον Παπαθανασίου σε συνεργασία με την Ειρήνη Παπά, και το οποίο ήταν βασισμένο σε ελληνορθόδοξους ύμνους (Ω! Γλυκύ Μου Έαρ, Τη Υπερμάχω Στρατηγώ, Χριστός Ανέστη κ.α.). Το βίντεο ανέβηκε χτες αλλά ο ήχος του είχε τόσα μπάσα που δεν καταλάβαινες τι έλεγαν, οπότε το πήρα, του πείραξα λίγο τον ήχο και το ξανανέβασα στο κανάλι μου.
  16. Το γούστο του πρέπει να διορθώσει λίγο (πολύ)...
  17. Μην αρχίσει μόνο να το κάνει κι ο Samy, γιατί την κάτσαμε τη βάρκα...
  18. Νέα μόδα αυτή, να βάζετε τρία τρία τα βίντεο?
  19. Κάτσε να βάλουμε και λίγο το τσίρκο, μια και μου το θύμισε ο ακατανόμαστος. Deep Purple - One Night In Vegas (2017) Ian Gillan - vocals Steve Morse - guitar Don Airey - Hammond & piano Roger Glover - bass Ian Paice - drums
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου