Προς το περιεχόμενο

mao

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    19
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mao

0

Φήμη

  1. και εγω μολις το διαβασα.κριμα. απο τις καλυτερες φωνες στο ειδος.
  2. καταπληκτικο! καπως ετσι φανταζομαι καποια μερα το rig μου. καλοπαιχτος!!! ( τωρα και κλιπακια να μην ανεβασεις, μικρο το κακο.ολοι μας ξερουμε πως παιζουνε οι XTC!!!) YG η anderson σου ειναι η κανονικη η' η hollow;
  3. πολυ ωραιο Steve_Vai06!!οντως για ολους τους φιλους των 80's ποζεραδικων ειναι πολυ καλο.ιδιως στις μερες μας που δεν βγαινουν αλλο τοσα aor,hard rock κομματια.σωστος!!
  4. υπεροχη φωτο και με τις 3 κιθαρες σου!!.να τις χαιρεσαι να τις ακους!! push push button,εχει και αλλα...μυστικα το εργο τεχνης;
  5. καταπληκτικη φιλε!!αντε,καλοπαιχτη!! πραγματικα εργο τεχνης.αυτος ο huber στο...λουβρο δουλευει;
  6. απο εναν προχειρο απολογισμο εχουμε τα εξης: November rain -GN'R Estranged-GN'R Another day-Dream Theater Comfortably numb-Pink Floyd Superstitious-Europe Sometimes i feel like screaming-Deep purple The deeper the love- Whitesnake Long cold winter - Cinderella Martial arts - Royal Hunt Tusday's gone - Lynyrd Skynyrd συν παρα πολλα αλλα.
  7. Φιλε smyro,εγω μπορω να σου πω σχετικα με την Lakewood οτι προκειται για μια παρα πολυ καλη κιθαρα,που πιστευω μαζι με τις Larrivee αξιζουν κατα παρα μα παρα πολυ τα λεφτα τους σε σχεση με τον ηχο τους,αλλα και τα υλικα κατασκευης τους.οχι οτι οι martin,taylor δεν αξιζουν.αλιμονο.απλα σιγουρα εκει πληρωνεις αρκετα περισσοτερα και λογω ονοματος.αλλωστε και σε πολλα ξενα forum σχετικα με ακουστικες κιθαρες ειδα οτι ολοι σχεδον ειχαν να πουν mono καλα λογια για τις δυο αυτες εταιριες (lakewood kai larrivee).και αυτο κατι σημαινει πιστευω. εγω προσωπικα κατεληξα και πηρα την Μ-32cp.παρα πολυ καλη κιθαρα.ομορφος ηχος ,καπως πιο φυσικος,πιο ''ξυλινος'',οχι τοσο μεταλικος,ισορροπημενος σε ολο το φασμα.απλα προτιμησα τελικα το rosewood απο το μαονι. καλη συνεχεια με την επιλογη σου.στην τελικη οτι σου ''κατσει'' καλα στα χερια σου,στο αφτι σου το χτυπας και εισαι μια χαρα. ΥΓ lakewood εχει και στην θεσνικη.απλα ειδα που ειπες να την παρεις απο ιντερνετ.βεβαια δεν ξερω αν την βρηκες πιο οικονομικα εκει οποτε σε συμφερει.
  8. προσωπικα θα προτεινα την Larrivee.σε αυτην την κατηγορια τιμης αγοραζεις solid κιθαρα,τοσο στο καπακι,οσο και στα πλαινα.ταστιερα εβενο.και ολα αυτα χωρις να ειναι ποιοτικα υποβαθμισμενη κατασκευη.κατι που σε αλλες εταιριες τα πληρωνεις πολυ περισσοτερο. βεβαια εσυ θα πρεπει να ακουσεις και να αποφασισεις το τι σου αρεσει ,και το τι σου ταιριαζει.καλο ψαξιμο!!!!!
  9. Αφου σου εκανε το ''κλικ'' η Guild ορμα!!Δεδομενου οτι οπως ειπες λογω αποστασης με αθηνα δεν μπορεις να γυρισεις μαγαζια για δοκιμες,χτυπα την.ολα που λεμε εμεις οι υπολοιποι ειναι και ολιγον υποκειμενικα,μιας και τα γουστα του καθενος σε θεματα ηχου,το πως του καθεται στα χερια κτλ,διαφερουν. οσο για την Taylor,αντε τα δικα μου αυτακια κατι ειχαν παθει.αλλα τι συμπτωση να εχουν παθει το ιδιο και τα αυτακια στα αλλα 2 παιδια που ηταν μαζι μου.και στην τελικη δεν κατηγορησα τη συγκεκριμενη εταιρια.απλα ειπα οτι η συγκεκριμενη κιθαρα για τα γουστα μου δεν ηταν η αναμενομενη,ιδιως για επιπεδο τετοιας εταιριας.αν εξαιρεσεις την μι και σι χορδες,οι υπολοιπες 4 ακουγονταν αψυχες.λες και τις ''μπουκωνες'' καπως με το δεξι χερι.τι να κανω δηλαδη;να πω οτι μου αρεσε;φταιγαν οι παλιες χορδες;σεταρισματα και τετοια;δεν ξερω.και ακριβως,επειδη αυτο μπορει να ετυχε σε μενα, ειπα να παρει κιθαρα που την εχει ακουσει πρωτα.και να παρει την Guild αφου του αρεσε.δε σημαινει οτι επειδη εμενα μου αρεσε η Lakewood ολοι θα πρεπει να παρουν απο εδω και περα Lakewood.
  10. H D-32 ειναι η dreadnought.H M-32 ειναι το μεγεθος grand concert.(αν θυμαμαι καλα).το dreadnought σχημα επειδη ειναι πιο μεγαλο σκαφος κιθαρας ,υποτιθεται εχει μεγαλυτερη ενταση,ογκο στον ηχο.για αυτο προτειμαται για πιο ''δυνατο'' παιξιμο.εγω δεν ειδα και τεραστιες διαφορες αναμεσα στην Μ που δοκιμασα και στην dreadnought που εχω.βεβαια ενα πιο εμπειρο αυτι ισως μπορει να τις διακρινει. οσον αφορα για το ποιες ειναι αντιστοιχα fender kai gibson στις ακουστικες,δεν θα ελεγα να μπεις σε αυτο το τρυπακι.σε ψηφοφοριες στο acoustic guitar magazine,αλλα και απο αυτα που ακουγονται ειναι οι martin και οι taylor.επαιξα την μερα που δοκιμασα την lakewood με μια taylor 310ce.πιστεψε με δεν θα εδινα πανω απο 500ευρο για μια τετοια κιθαρα.και μια larrivee lv-03re των 1600 ευρο ηταν πολυ καλυτερη απο την taylor.αυτο δεν σημαινει οτι η μια ειναι καλυτερη μαρκα απο την αλλη.απλα ισως ετυχε σε αυτες που εγω δοκιμασα.το καλυτερο λοιπον που εχεις να κανεις ειναι αυτο που εχουν χιλιοπει πολλα απο τα ατομα που ξερουν πραγματα πιο πολλα απο μενα¨.να δοκιμασεις οσες μπορεις περισσοτερες κιθαρες.αν μενεις αθηνα ιδιως,μην κανεις αγορα με βαση μονο το ονομα.
  11. απο την 32 σειρα της Lakewood,δοκιμασα την Μ-32.Απιστευτη κιθαρα.στην κατηγορια τιμης απο τις καλυτερες πιστευω.προτεινω Lakewood.και σε πολλα ξενα acoustic guitar forums,εχουν πολυ καλες κριτικες.
  12. καλησπερα και απο μενα.εγω ασχολουμαι με την οδοντιατρικη-(κτηνιατρικη).Δοντια κανω,(προσπαθω δηλαδη),αλλα δεχομαι και τους δυο τιτλους.αλλωστε τους εχω συνηθισει.ναναι καλα ο ..ακαλυπτος. με την μουσικη ασχολουμαι απο το δημοτικο.κιθαρα.τωρα που ειμαι 31 ετων ακομα προσπαθω να μαθω τα βασικα στις κλιμακες.βλεπετε το μυαλο μας ηρθε τωρα ,που λογω δουλειας δεν μπορουμε να κλασ,/.με.για αυτο,ολοι οι φοιτητες εκμεταλευτειτε τα ανεμελα αυτα χρονια.αλλα που θα παει,μεχρι να παρω συνταξη,θα μαθω το dorian kai myxolydian. επισης,τελευταιο 4μηνο,αποφασισα να πιαστω με υπολογιστες,καμια ηχογραφηση,cubase,και τα σχετικα.αν και ξεκινησα σοβαρα,στην πορεια τεινει το ολο θεμα να παρει διαστασεις κωμωδιας,λογω ασχετοσυνης του ομιλουντος. αλλα παλι καλα που εχω και την μουσικη σαν χομπυ,να ξεφευγω απο τα προβληματα της δουλειας.
  13. mao

    cubase midi file export

    Chrismes,στην περιπτωση την δικη μου ,που εχω το cubase le,για να ακουστουν τα οργανα που εγραψα με midi,στο media player,πρεπει να μετατρεψω το midi σε audio καναλι πρωτα,και μετα να κανω export.τουλαχιστον στο le ετσι γινεται.δεν ξερω βεβαια σιγουρα αν και στη sx3 ισχυει στανταρ κατι τετοιο,οσον αφορα την απευθειας η' οχι midi export.
  14. ακριβως ρε nuno.παλιες καλες εποχες.αλλα οι γονεις μας φταινε,που δεν μας κανανε κανα 5-10 χρονια πιο νωρις.παλι λαθος timing.τι να πω!
  15. Απο συναυλιες που μου αρεσαν παρα πολυ ειναι το καλοκαιρι οι Whitesnake στην θεσνικη.και μετα αρκετα μου αρεσαν και οι ¨ Scorpions οχι τοσο οσο τωραπου ηταν μαζι με Whitesnake,οσο πριν κανα δυο χρονια που ειχαν ερθει. Απο αλλες συναυλιες,θαθελα να δω Gotthard Def leppard Eagles Bon Jovi Europe Cinderella και πολλα αλλα,αλλα μαλλον αυτοι που θελω πρεπει να εχουν βγει ...συνταξη!! παντως,εμαθα οτι ερχονται θεσνικη οι TEN,οποτε και τους αναμενω!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου