Προς το περιεχόμενο

cerebus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    14
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή cerebus

0

Φήμη

  1. fatback! best pedal demo videos on the internets :D
  2. Και το manual της διανομής σου κάνει, μη σου πω πως είναι και πιο χρήσιμο.
  3. Κι άλλο ένα :roll: Edward Van Halen at Fender's Reception, Winter NAMM 2007
  4. @janick To md-2 δεν είναι άσχημο πετάλι, απλώς προσπαθούν να το πλασάρουν για κάτι που δεν είναι. Stoner ήχο μπορεί να βγάλει. Τώρα για metal και nu-metal κιόλας που λένε, τι να πω εγώ δεν κατάφερα να βγάλω τέτοιο ήχο. ps: μερικά από τα πετάλια που βγάζει τώρα η behringer, δεν κυκλοφορούν πλέον από τη Boss. Οπότε για κάποιον που δεν έχει όρεξη να ψάχνει στο ebay...
  5. Ποια boss ρε παιδιά, δείτε τι βγάζει η behringer :lol:
  6. Οι GFS μαγνήτες παίρνουν πολύ καλές κριτικές (θα βρεις και σε αυτό το forum) και είναι και φτηνοί. http://store.guitarfetish.com/humbuckers.html
  7. Από τη μεριά της EH είναι η αύξηση, yπάρχει έλλειψη σε κάποιο βασικό component που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του.
  8. Στις telecaster λέει brand:TOKAI σε κάποιες κι αλλού "These guitars are actually made in the Tokai factory and are currnetly the best Telecaster copy on the market today." Αυτό πως το αντιλαμβάνεστε οι πιο έμπειροι; Παραπλανητικό; +-; Σνιφ σνιφ, οι ανάγκες μου λένε humbuckers με fixed bridge, όμως κάτι παθαίνω όποτε βλέπω tele :lol:
  9. Δοκίμασε το TuxGuitar. http://www.tuxguitar.com.ar/ edit: Ξέχασα το kguitar http://kguitar.sourceforge.net/
  10. Χμ... εκεί στο virgin πάντως, είχα δει ένα πάγκο της boss με παρά πολλά πεταλάκια στη σειρά. Είπα να κάτσω να τα δοκιμάσω, μιας και δεν τα βρίσκεις συχνά σε τέτοια συνδεσμολογία όλα μαζεμένα για να κάνεις συγκρίσεις. - Μπορείτε να μου δώσετε μια κιθάρα με διπλούς μαγνήτες; - Δυστυχώς όχι, μόνο με την κιθάρα που είναι συνδεδεμένη μπορείτε να παίξετε :) - Μάλιστα. Καμιά πενούλα έχετε να παίξω; - Όχι, αλλά εκεί στην γωνία έχει πάγκο που μπορείτε να αγοράσετε :) - :) Και δεν μπορούσες να τα ακούσεις καν από ενισχυτή. Με ακουστικά από την έξοδο ενός μικρού Marshall, χωρίς modelling :D Κι ενώ στο υπόλοιπο μαγαζί μπορούσες να παίξεις με ό,τι κιθάρα κι ενισχυτή ήθελες :D Λέτε να κάνουν μποϋκοτάζ στην Boss; Κατά τα άλλα χαβαλέ είχε το μαγαζί αλλά είχε λίγο την αίσθηση σούπερ μάρκετ. Αν δεν υπάρχει και λίγο προσωπική επαφή, λίγος χλευασμός, λίγο δούλεμα από την πλευρά τους, πως θα νιώσουμε κι εμείς άνετα ε; :lol:
  11. http://www.thomann.de/gb/news_msg_warp_factor_pedal_deal.html Το έχει προσφορά ο Θωμάς 20 ευρώ. Εδώ κάνει 100. Για μέταλ κυρίως. Μπορείς να το βρεις/παίξεις στον Τρίμη.
  12. Πολύ σίγουρα. Με λίγο πιο δεξιά το filter. edited: στο ρατ προς τα δεξιά κόβει τα πρίμα
  13. Ρίξε μια ματιά σε αυτά τα video. Είναι από τους Melvins, μπάντα που χρησιμοποιεί πάντα το RAT. http://youtube.com/watch?v=yquR-BHoP0A&search=Ipecac http://www.youtube.com/watch?v=wSn6OeEfogY Τέτοιος ήχος κάνει άνετα για μεταλιές πιστεύω. Πιο κοντά σε αυτόν τον ήχο είναι το μοντέλο RAT2. Το turbo rat, όχι δεν κάνει για μεταλιές.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου