Προς το περιεχόμενο

Nefos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    12
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Nefos

  1. Ένα πράγμα που έκανε σε μένα εντύπωση η χρήση του μετρονόμου, είναι ότι όταν κουνούσα σε κάποια σημεία, διαπίστωσα ότι δεν ήταν θέμα μετρήματος, αλλά κακής τεχνικής η οποία είχε ως αποτέλεσμα να με βγάζει εκτός ρυθμού. Χωρίς τον μετρονόμο θα ήταν πολύ δύσκολο να καταλάβω για ποιο λόγο κουνάω καθώς η απόκλιση ήταν ελάχιστη. Με απλά λόγια, όταν βγαίνεις εκτός έστω και πολύ λίγο, από το μέτρημα του μηχανήματος, τσέκαρε μήπως κάποια κίνηση ή τεχνική που χρησιμοποιείς είναι λανθασμένη. Εννοείται φυσικά ότι έχεις μια κάποια αίσθηση του ρυθμού. Ελπίζω να βοήθησα.
  2. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.thomann.de/gr/accessories_for_studio_monitors.html
  3. Εγώ πήρα τα EVANS G2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος....
  4. Όσον αφορά τα τομ, τα κούρδισα λίγο παραπάνω από το σημείο που φεύγουν οι ζάρες από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό...αν και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει και καλύτερο κούρδισμα. Αλλά νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο για να βρω τον επιθυμητό ήχο. Βρήκα και ένα ενδιαφέρον λινκ για όποιον ενδιαφέρεται http://home.earthlink.net/~prof.sound/
  5. Τελικά και εγώ τα G2 πήρα...το ταμπούρο το κούρδισα αρκετά ψηλά σύμφωνα με videos που είδα στο youtube... Με τα τομ έχω ένα θεματάκι....όντως έχουν dark χαρακτήρα αλλά εγώ τα θέλω πιο δυναμικά.. Για πόσο ψηλά κούρδισμα μιλάμε....το γυρνάμε κάργα το κλειδάκι;; :P
  6. Και; Εντυπώσεις; Τι ήχο έχεις τώρα;
  7. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...θα πάω σήμερα να ρίξω μια ματιά στα μαγαζιά να δω τι παίζει.. :)
  8. Σκέφτηκα μήπως κάποιο δέρμα ταιριάζει καλύτερα στα συγκεκριμένα τύμπανα λόγω των υλικών κατασκευής τους κλπ. Το στυλ της μουσικής χαρακτηρίζει και τον ήχο συνήθως....όχι; Σοφόν το σαφές.... Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου :)
  9. Κάποιο μαγαζί που να τα έχει ετοιμοπαράδοτα τα δέρματα; Να έχει δηλαδή κάποια γκάμα για να διαλέξω.
  10. Φοράω ακόμα !! τα μαμά δέρματα....remo είναι....δυστυχώς είμαι στη δουλειά και δεν θυμάμαι ακριβώς τον τύπο τους....είναι διαφανή (εκτός του ταμπούρου), και ο ήχος τους έχει μεγάλη ουρά και βάθος ακόμα και με έντονο κούρδισμα.
  11. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κατά δεύτερον, το σετ το έχω πολλά χρόνια οπότε τα υλικά που είναι φτιαγμένα τα τύμπανα τα βρήκα από ξένο site, αφού πλέον η yamaha τα βγάζει με διαφορετικά υλικά (νομίζω). Στο θέμα μας λοιπόν.. combo of mostly phillippine mahogany, falkata wood and a outer ply of birch ελπίζω να βοήθησα. Θα ήθελα να έχω σφιχτό ήχο.
  12. Καλημέρα παιδιά, Έχω την προαναφερθείσα drums και σκέφτομαι να της αλλάξω δέρματα. Διάβασα το άρθρο του Rockdrum που εξηγεί τους διαφόρους τύπους δερμάτων που κυκλοφορούν, αλλά θα ήθελα την άποψη κάποιου που έχει εμπειρία πάνω στο συγκεκριμένο σετ. Επίσης ποιο μαγαζί ενδείκνυται για αγορά δερμάτων (αν αυτό επιτρέπεται); Να αναφέρω ότι προτιμώ ήχο grunge rock... Ευχαριστώ προκαταβολικά, Ν.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου