Προς το περιεχόμενο

apiaudio

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από apiaudio

  1. Προτείνω κάτι από Apogee. 2I/O - Αpogee duet firewire καλοί converters apogee quality σταθεροί drivers άψογη συνεργασία με logic pro φορητότητα low-latency recording minimum bugs Για περισσότερα I/O με περίπου ίδια ποιότητα πας σε Apogee Ensemble, τσέκαρε χαρακτηριστικά στο site της Αpogee. Μπορείς να στήσεις και ένα symphony mobile rig στον express34 θύρα έτσι ώστε να ελευθερώσεις το firewire/usb bus. Εξηγώ παρακάτω. Αν δεν συμπαθείς Apogee, τότε σε λιγότερο ακριβή λύση προτείνω Metric Halo ULN-2 ή ULN-8 ανάλογα με τις I/O ανάγκες. Βραβευμένο interface, σίγουρα δουλεύει. Όσον αφορά τις συνδεσμολογίες, θα πρότεινα να χρησιμοποιήσεις εξωτερικό σκληρό είτε στην θύρα USB είτε στην Firewire καθώς σε κάποια μοντέλα το bus usb και firewire είναι κοινό. Εγώ τρέχω έναν Lacie απο USB με μια duet στην firewire και δεν έχω τόσο καλά αποτελέσμα τρέχοντας logic. Γι' αυτό θα πρότεινα ένα symphony mobile rig στην express θύρα με ελεύθερο το usb/firewire buss για εξωτερικό σκληρό. Απλα μην περιμένεις τρελές αποδόσεις και με firewire interface και με usb σκληρό.
  2. Υπάρχει ένα ανεκτίμητης αξίας κείμενο στο βιβλίο του Mike Stavrou "Mixing with your mind" που αναλύει πως να χρησιμοποιείται ένας comp, oπότε αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά μπορείς να το αγοράσεις.
  3. Δεξιά στο region του comp, πάτα το βέλος και επέλεξε: "Flatten and merge" ;)
  4. To Delete undo history ήταν λάθος μου. Εννοούσα Undo Delete, αλλα σε περίπτωση που έκανες το λάθος εκείνη την ώρα. Μπορείς να πας στο File --> Project --> Clean Up... για να σβήσεις όποια αρχεία δεν χρησιμοποιούνται εκείνη τη στιγμή. Η πιο σωστή λύση πάντως είναι "Αudio Files" - "Delete"
  5. Γεια, Οταν επιλέγεις Select unused, θα επιλέξει είτε τα regions είτε ολόκληρα τα audio files. Aν έχει γίνει επιλογή είτε regions είτε audio files, και επιλέξεις edit --> delete, τοτε θα τα σβήσει μόνο από το bin και όχι από το δίσκο. Πρέπει αφού έχει γίνει η επιλογή να πας Audio Files - Delete files για να διαγραφούν από το δίσκο. Ένα region το οποίο είναι μέρος ενός audio file δεν μπορεί να διαγραφεί από το δίσκο με αυτή την επιλογή. Οπότε η εντολή Audio files-delete files ισχύει μόνο για ολόκληρα audio files και όχι για regions που ανήκουν σε audio files. Αν έχεις κάνει delete απο το menu edit, τότε κάνε Delete undo history.
  6. Με firewire δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ακόμα. Η οθόνη είναι μια χαρά, τουλάχιστον εμένα δεν με ενοχλεί. Μπορώ να δουλέψω αρκετές ώρες χωρίς να κουραστώ, και το φως δεν ανακλάται στην επιφάνεια όπως έχει ειπωθεί.
  7. To έχω εγώ στα χέρια μου. ΜBP 2.54 4GB 320GB Σταθερότατο, ταχύτατο και όπως έχει διαφημιστεί. Τρέχω logic 8 με duet, χωρίς κανένα πρόβλημα. Απο processing power, απλά είναι άπεχτο. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα ως τώρα. Οπότε μια χαρά τουλάχιστον έως τώρα.
  8. Ίσως να σου κάνει uncorrelated pink noise στα -20dBFS RMS http://dl.getdropbox.com/u/331734/Pink_min_20_dBFS_RMS_uncor_st_441.WAV
  9. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω κριτική σε αυτό το topic για το MBP
  10. Δεν γνωρίζω ποιο είναι το αντίθετο του DI, αλλά το αντίστροφο του DI λέγεται Reamp (ή αλλιώς "reverse-di") O korres_v έχει δίκιο http://www.reamp.com/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου