Προς το περιεχόμενο

MuddyPete

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    459
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από MuddyPete

  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, θα το ψάξω σχετικά μ' αυτά που μου είπατε. Ήδη μόνο με το κλείσιμο του antivirus είδα μεγάλη διαφορά :)
  2. Έξυπνο, θα το δοκιμάσω όταν γυρίσω από την δουλειά. Έχω Windows 7, 64-bit, ο επεξεργαστής είναι Intel Core i3 CPU M370 @ 2.40GHz 2.40GHz με 4GB RAM(3.8GB usable)
  3. Καλησπέρα σας, έχω μια κάρτα ήχου m-audio fast track pro και ηχογραφώ στο cubase. Έχω εγκαταστήσει ASIO και τα σχετικά και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι η εμφάνιση παρασίτων κατα διαστήματα. Άλλες φορές εμφανίζονται κατά την ακρόαση του κάθε track(με μια δεύτερη ακρόαση φεύγουν) και άλλες φορές εμφανίζονται στην ηχογράφηση. Ως αποτέλεσμα συνήθως, έχω ένα τέλεια ηχογραφημένο track από άποψη tempo και ήχου, μόνο και μόνο για να το χαλάσουν τα παράσιτα. Πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα; Πέρα απο το να αλλάξω κάρτα ήχου.
  4. http://www.furtadosonline.com/media/instrument/1079/122573_1_marshall_guitar_amp_15w_mg15cd.jpg Αυτός εδώ είναι. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, η ζυγαριά τελικά έγειρε στο χάρισμα ;D
  5. Ναι, το 'χω σκεφτεί αυτό, απλά ήθελα να δώ τί άλλες επιλογές έχω :)
  6. Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν 15άρη ενισχυτή κιθάρας Marshall τον οποίο δεν χρειάζομαι πλέον. Ίσως να μην αξίζει να τον πουλήσω για ένα 20άρικο οπότε σκεφτόμουν μήπως μπορώ να τον "διαλύσω" και με τα εξαρτήματα του να φτιάξω κάτι άλλο! Επειδή δεν ξέρω τίποτα όμως, ξέρετε μήπως σε τί θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν τα εξαρτήματα του; Κάνα πετάλι ίσως; Τα φώτα σας! ;D
  7. Eγώ είμαι υπέρ για Line6 γιατί, πέρα από το ηχητικό της υπόθεσης όπου πιστεύω και με τους 2 θα είσαι κομπλέ, προσωπικά θα προτιμούσα 177 ευρώ λιγότερα έστω με περισσότερο βάρος.
  8. Ναι κάτι τέτοιο εννοούσα! Αλλά αφού είναι άλλη κουβέντα ας το αφήσουμε προς το παρόν για να μην χαθούμε! Ευχαριστώ παίδες!
  9. Μάλιστα μάλιστα. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με το κουβάλημα οπότε δεν κοιτάω καν τα κιλά ;D Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας και θα κοιτάξω γενικά όπως είπατε για ampeg μεταχειρισμένο, για ashdown και έπειτα για εξαιρετικές περιπτώσεις κεφαλής καμπίνας (δεν θα παραλείψω τον Kruger ;) ). Μια τελευταία ερώτηση, αν ήσασταν στην θέση μου με το συγκεκριμένο bugdet, θα αγοράζατε ένα απο τα παραπάνω μηχανημάτα που προτείνατε (το οποίο θα το χρησιμοποιήσω άμεσα γιατί φτιάχνουμε στούντιο με την μπάντα και έχουμε λαιβ στα σκαριά) ή θα κάνατε κι άλλο υπομονή να μαζευτούν περισσότερα χρήματα για ένα κατά πολύ καλύτερο μηχάνημα;
  10. Χμ, λες ε; Πρώτη φορά την βλέπω την μάρκα πάντως και έχω εναν ενδοιασμό αν θα είναι καλή.. edit: την μάρκα krueger
  11. Όχι όχι, προς θεού, απλά δεν το κατάλαβα καλά με μια πρώτη ματιά όπως φάνηκε. Οπότε δεν είναι ανάγκη να είναι αυστηρά 4με4Ω και 8με8Ω; Συγγνώμη αν σας κουράζω απλά μπερδεύτηκα :-\ Ωραία τότε! Έχω άλλη μια επιλογή :)
  12. Ωραία, οπότε αν είναι να πάρω την εξής καμπίνα: http://www.thomann.de/gr/ashdown_mag210t.htm απορρίπτω την εξής κεφαλή: http://www.thomann.de/gr/behringer_bvt4500h.htm μονομιάς μιας και δεν ταιριάζει στα ohm και είναι και περισσότερα βατ, σωστά; ;D Πολύ σημαντική διευκρίνιση, θα τη θυμάμαι, ευχαριστώ! Οπότε ψάχνω σίγουρα για μεταχειρισμένο 200άρι ampeg ή αξιοπρεπής καμπίνα με κεφαλή στο budget μου. Επίσης, ποιά η γνώμη σας για κάτι τέτοιο; http://www.thomann.de/gr/ashdown_magc115300.htm
  13. Μάλιστα! Ψάχνω σε ampeg αλλά όπως λέει και ο gdevelek δεν βρίσκω κάτι σ΄αυτά τα χρήματα προς το παρόν. 2 ερωτήσεις: 1. Τα 200 βατ με βγάζουν σε live; 2. Αν είναι να πάρω κεφαλή και καμπίνα ξεχωριστά τί πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά του εκάστοτε αντικειμένου για να μην πάρω ασύμβατα πράγματα και καεί τίποτα; (ελπίζω να με πιάνετε) Ευχαριστώ!
  14. Γειά χαρά σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά ενός ενισχυτή μπάσου. Τον θέλω για πρόβες σε στούνιο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας που να σε βγάζει σε live αξιοπρεπώς. Έχω ένα budget μέχρι 400 ευρώ και θέλω ήχο σε garage-post punk πλαίσια. Οπότε, έχετε να μου προτείνετε κανένα μοντέλο ή πόσα watt να ψάξω; Τονίζω ότι είμαι άσχετος από θέμα ενισχυτή και αν σας μπερδεύω με χαρά να απαντήσω σε ερωτήσεις διευκρίνισης! Σας ευχαριστώ προκαταβολικά :)
  15. Και παρ' όλες τις ταλαιπωρίες που συμβαίνουν συνέχεια στην Μαλακάσα είτε από λάθη της Didi, είτε εξ' αιτίας του μετριότατου χώρου διεξαγωγής του live, είτε ανοργανωσιάς, ΟΛΟΙ συνεχίζετε και παίρνετε εισιτήρια για κάθετι που ανακοινώνεται. Βαράτε με και ας κλαίω δηλαδή.
  16. RIP Πρώτα το σκυλάκι του SF, τώρα ο Mike... :(
  17. Όχι αλλά άμα θές μπορούμε να τραβήξουμε ένα. Απλά πες όταν δεν σου πετύχουν οι μεταγραφές στο Pro να ετοιμάσω την κάμερα. :P
  18. Αναρωτιέμαι: πόσο γελοίο είναι να κάνεις έτσι για ένα παιχνίδι?? Από την άλλη σκέφτομαι πως υπάρχουν οι φορές που παίζεις ένα παιχνίδι με σκοπό και μόνο να κερδίσεις για να ανέβει η ψυχολογία σου όταν βρίσκεσαι σε "down" στιγμές. Ε άμα νιώσεις και εκεί ανήμπορος, σου την δίνει για τα καλά. Όλοι λίγο πολύ είμαστε εθισμένοι στην νίκη - κοινώς κακομαθημένα - και ιδού τα αποτελέσματα. Όπως και να χει, όταν κάνουμε όπως στο βίντεο, είμαστε για γέλια. Άντε και για "ένα χέρι ξύλο" για να στρώσουμε πιο μετά. Υ.Γ.: Για το τηλεκοντρόλ: "DO NOT TRY THIS AT HOME"
  19. Ας γελάσουμε λιγάκι: http://www.youtube.com/watch?v=oepNCiHA1hM Τρελάθηκε ο μικρός. ;D
  20. Ξέρω ένα νέο Ντίτζιμον, λέγεται Κάψιμον.
  21. :P Παντού μύθοι... Για τον Kurt τι είπανε να δεις?.. Α, ναι, ότι αυτοκτόνησε.
  22. Θα μπορούσες να αναφέρεις καλλιτέχνες post-punk αν είναι δύσκολο να απαριθμήσεις κομμάτια? Για το funk όλοι ξέρουμε για τον μεγάλο ρόλο που παίζει το μπάσο και επομένως για τα μπασογραμμικά διαμάντια. Θα μπορούσες να αναφέρεις κανένα κομμάτι όμως για τους οχι-και-τοσο-γνώστες του είδους? Είσαι λιγάκι γενικός απλά. :)
  23. Εε, δεν ήξερα ότι θα υπάρξει πρόβλημα διαχωρισμού. Εννοούσα κορυφαίες από άποψη σύνθεσης κυρίως! Τώρα πολλές από αυτές δεν θα είναι και διάσημες? Αλλά βρε παιδιά, μη κολλάτε, γράψτε τις μπασογραμμές που σας αρέσουν! ;) Κάποιος ανέφερε τους Muse! Φοβερό μπάσο στα κομμάτια τους! Παλεύω να μάθω το Hysteria τελευταία, είναι κομματάρα! Κάπου άκουσα ότι ο Bellamy γράφει ακόμη και τις μπασογραμμές. Μια ακόμη μπασογραμμή που ανακάλυψα και μου άρεσε είναι το "She lost control" από Joy Division.
  24. Τι θα λέγατε να ανοίξουμε μια συζήτηση για τις κορυφαίες μπασογραμμές που γράφτηκαν ποτέ? Τα κριτήρια δεν έχει σημασία αν είναι υποκειμενικά ή αντικειμενικά, το αποτέλεσμα αρκεί να βγει εμπλουτισμενο. Ένα τέτοιο θέμα θα κινήσει πολλούς νεαρούς(και μη) μπασίστες να μάθουν τις ωραιότερες μπασογραμμές και να διευρύνουν τους ορίζοντες τους. Ας γίνουν προτάσεις από διαφορετικά είδη μουσικής! Θα είναι ενδιαφέρον. Αρχίζω πρώτος μ'ένα top5 για αρχή: 1. Around the World - RHCP 2. When It Started - The Strokes 3. From ritz to the Rubble - Arctic Monkeys 4. Killing in the name of - RATM 5. Factory - The Vines
  25. O οποίος νικητής, εύκολα απαξίωσε την διοργάνωση σαν gay parade, παρ' όλο που νίκησε. Πανηγύρισε σαν τρελή και αυτός όμως ε;;; :P
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου