Προς το περιεχόμενο

benson

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    26
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από benson

  1. Jack Dejohnette Elvin Jones Tony Williams Steve Smith Steve Gadd Dave Weckl Jeff "Tain" Watts Vinnie Colaiuta
  2. benson

    Ταξίμια

    Κωστας Ριαλας παλι...
  3. Ειναι ο πολυ vintage ο θορυβος... Ο θορυβος και το παιξιμο που δεν καταλαβαινεις τιποτα ειναι μαγκια... Χαχα
  4. benson

    Laco Tayfa

    Μια fusion μπάντα από Τουρκια.
  5. Μια χαρα ειναι ο Gary Moore για blues, μαλλιστα ειναι πιο προχωρημενος στα blues απο ολους οσους αναφερατε. Π.χ. στο Thrill is Gone με τον BB King του σκιζει τη μανα του King καλως η κακως και στο φρασαρισμα και παντου.
  6. Μου αρεσειπου κοροιδευουμε τα παιδια, ενω τα περισσοτερα κλιπακια εδω μεσα ειναι παρομοια αν οχι χειροτερα.
  7. benson

    μα καλα τι κανει ο τυπος;

    Στο μπασο ειναι ο Jimmy Earl. Φοβερος μπασιστας γενικα
  8. benson

    μα καλα τι κανει ο τυπος;

    Ξεφευγει λιγο η αληθεια ειναι... Αλλα οι τυποι ξεσκιζουν.
  9. benson

    μα καλα τι κανει ο τυπος;

    Δεν καταλαβαινω γιατι ασχολουμαστε με ενα video το οποιο ειναι μουσικά ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ αχρηστο. Ο τυπος δεν εχει τεχνικη, καμια νοτα δεν ακουγεται καθαρα. Αν τεχνικη ειναι να κανει κανεις @@ριες πανω στην κιθαρα καλυτερα να δει καμια τσοντα.
  10. benson

    Tears of Sahara - Αυτοσχεδιασμός

    Τα bends ειναι φαλτσα, το vibrato αθλιο και το phrasing τελειως ανουσιο. Και μετα λεμε στα αλλα threads για το οτι "θα τριζουν τα κοκαλα του SRV" με τα παιδια που παιζουν τα κοματια του... και ειναι και κατω απο 15 το καθενα. http://www.noiz.gr/index.php?topic=156779.0 Ελεος... Αυτο δηλαδη τι ειναι? Τα πιστιρικια παντως ειναι ολοι οι μουσικοι του noiz μαζι μου φαινεται....
  11. benson

    While my guitar gently weeps jam

    Ειμαι απο χωριο, δεν εχω παει σε ωδειο. Οσο για τον benson το κουτακι του ειναι ολη η rock μαζι.
  12. Ωραια το πας. Πιστευω οτι θα μπορουσες να προσεξεις λιγο περισσοτερο το groove σου, δηλαδη να εχεις rhythm καλο στις φρασεις σου.
  13. Φιλε μου ωραιο παιξιμο, cool...
  14. benson

    While my guitar gently weeps jam

    Εξαρταται... Ειναι απο τα πρωτα πραγματα ππυ μαθαινει ενας αρχαριος στην κιθαρα. Ειναι το πρωτο πραγμα που θα μαθεις να παιζεις μια μουσικη σχολη. Τωρα υπαρχουν και παιχτες σαν τον Henderson που ειναι απο το διαστημα αλλα δεν στεκει καποιος που θελει να λεγεται κιθραιστας η' μουσικος και να μην ξερει να παιζει ενα 12 μετρο blues. Ειναι σαν να θες να τελειωσεις το Μαθηματικο και να μην ξερεις να λυνεις εξισωσεις 1ου βαθμου... Και αντι να παιξουμε σωστα την εχουμε δει με τα παραξενα παιξιματα και τα δηθεν προοδευτικα και απο μελετη τιποτα. P.S.: εννοω 12 μετρο blues παντα
  15. benson

    While my guitar gently weeps jam

    αστα αυτα τωρα! εχεις ρε @@ να ανβασεις ενα κλιπ? επειση ειχαι σπιτακι σου στο Pc σου K δεν σε ξερει κανεις δεν θα μας το παζεις κ μαστερ! Εσυ εχεις @@ να παιξεις σκυλαδικα η παπαριζου? Η ειναι μη ποιτικα για σενα και μονο τα blues και η rock ειναι μουσικες "σωστες"?
  16. benson

    While my guitar gently weeps jam

    Τι να αιτιολογισω σε ενα παιξιμο που η καθε νοτα ειναι φαλτσα?????? Δεν χρειαζεται να παιζεις ουτε γρηγορα ουτε δυσκολα για να κανεις αυτοσχεδιασμο. Με μερικες νοτες μπορεις να κανεις θαυματα οπως ο Kenny Burrell. Αλλα το θεμα ειναι οτι κανεις δεν καθεται να τα μελετησει αυτα και ολοι λεμε οτι παιξιμο πας ειναι "παραξενο" "προοδευτικο" "οχι κανονικο" καθως φατλσαρουμε συνεχως και δεχομαστε μονο τις αποψεις που μας επικροτουν.
  17. benson

    While my guitar gently weeps jam

    Δεν προκειται να ανεβασω clip αν δεν κρινω οτι το παιξιμο μου ειναι αρκετα ωριμο. Ωστοσο εχει καταντησει αηδια να ανεβαζουν ολοι clips και να το παιζουν ανοιχτομυαλοι στη μουσικη και γνωστες ενω οι γνωσεις τους πειροριζονται σε ενα 12 μετρο blues η σε μια rock μπαλαντα. Και ειδικα να το λενε αυτοσχεδιασμο...!!!! Να αρχισω να βαζω το ανιψακι μου 8 χρονων να "σολαρει" πανω απο backing track και να το ανεβασω εδω? Το ιδιο επιπεδο θα ειναι. Υποτιθεται οτι ειναι forum με μουσικους... Και στο κατω κατω αν δεχομαστε ο καθενας μονο τις κριτικες που λενε "ωραιο παιξιμο", "ωραιος ηχος" ενω ολες τις αλλες κριτικες τις αποδοκιμαζουμε, τοτε η μουσικη καταστραφηκε. Αλλα ετσι ειμαστε οι Έλληνες γι'αυτο δεν προκοψαμε ποτε στην μουσικη η σε αλλες τεχνες αλλα μονο στο φαι και στο lifestyle. Πριν 60 χρονια οταν μπαντες σαν του Charlie Parker και του Thelonious Monk εκαναν jams στο Minton's Club, οποιος εβγαινε να παιξει και δεν ηξερε τον παιτουσαν εξω, γιατι χαλουσε το jam.
  18. benson

    While my guitar gently weeps jam

    Αποφασισα να αφιερωσω λιγο ακομη χρονο για σενα. Παντως βαδιζεις στα χναρια του Malmsteen βλεπω... Βεβαια αν σου πηρε 6 χρονια για να παιξεις αυτο.... Μ' αρεσει που προσβληθηκες που σε ειπαμε αρχαριο. Εσυ δεν μπορεις να σταυρωσεις νοτα. Δοκιμασε κατι αλλο, οπως μια κιθαρα με μια χορδη
  19. benson

    While my guitar gently weeps jam

    Το παιξιμο σου δεν ειναι περιεργο. Ειναι παιξιμο αρχαριου που δεν ξερει ουτε κιθαρα ουτε αρμονια
  20. benson

    Ωραιος ο πιτσιρικας!

    Εσυ παιζεις καλυτερα SRV?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου