Προς το περιεχόμενο

chris2401

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή chris2401

0

Φήμη

  1. προσωπικα μου αρεσε πολυ!!!το μονο σημειο που δεν με τρελανε το δευτερο μισο του κουπλε που βαζεις κατι σαν βιμπρατο!σε γενικες γραμμες ωραιος!
  2. η γνωμη μου ειναι οτι αν εχει καλα ξυλα συμφερει ναλλαξεις μαγνητες...
  3. ειμαι διατεθημενος να σκασω μεχρι κ 1500-2000 ευρω(βασικα κανω ερευνα αγορας τωρα για ναρχισω να μαζευω σιγα σιγα ;) ) κυριως με ενδιαφερει κεφαλη/καμπινα(αλλη ποιοτητα ηχου!) σκοπευω αμεσα να παρω το muff....αποτι εχω δει ομως παιζει κ με jazz bass σε καποια κομματια...!
  4. Γεια χαρα σολους!ειμαι ενας μπασιστας κ αποφασιζω σιγα σιγα να παρω τον πρωτο μου καλο ενισχυτη(να σκασω δηλαδη καλα λεφτα)!εχω ενα fender jazz bass USA highway 1 του '06,κ ο ηχος που θελω ειναι κυριως να φερνει στον Chris Wolstenholme των muse,δηλαδη συγχρονος ηχος με καλο fuzz κ εφφε.αποτι εχω δει τα ampeg ειναι μια καλη εταιρια για αυτο το στυλ.εχετε να μου προτεινετε κατι;ευχαριστω πολυ! χρηστος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου