Προς το περιεχόμενο

chris2401

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από chris2401

  1. προσωπικα μου αρεσε πολυ!!!το μονο σημειο που δεν με τρελανε το δευτερο μισο του κουπλε που βαζεις κατι σαν βιμπρατο!σε γενικες γραμμες ωραιος!
  2. η γνωμη μου ειναι οτι αν εχει καλα ξυλα συμφερει ναλλαξεις μαγνητες...
  3. ειμαι διατεθημενος να σκασω μεχρι κ 1500-2000 ευρω(βασικα κανω ερευνα αγορας τωρα για ναρχισω να μαζευω σιγα σιγα ;) ) κυριως με ενδιαφερει κεφαλη/καμπινα(αλλη ποιοτητα ηχου!) σκοπευω αμεσα να παρω το muff....αποτι εχω δει ομως παιζει κ με jazz bass σε καποια κομματια...!
  4. Γεια χαρα σολους!ειμαι ενας μπασιστας κ αποφασιζω σιγα σιγα να παρω τον πρωτο μου καλο ενισχυτη(να σκασω δηλαδη καλα λεφτα)!εχω ενα fender jazz bass USA highway 1 του '06,κ ο ηχος που θελω ειναι κυριως να φερνει στον Chris Wolstenholme των muse,δηλαδη συγχρονος ηχος με καλο fuzz κ εφφε.αποτι εχω δει τα ampeg ειναι μια καλη εταιρια για αυτο το στυλ.εχετε να μου προτεινετε κατι;ευχαριστω πολυ! χρηστος.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου