Προς το περιεχόμενο
  • Audient iD44 MkII


    Newsguy

    Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αναβαθμισμένους μετατροπείς A-D που βλέπουν αρμονική παραμόρφωση και θόρυβο να βελτιώνονται κατά 9dB, μαζί με την προσθήκη δυνατότητας Audio Loop-Back. Το τελευταίο παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να καταγράφουν αναπαραγωγή από πολλαπλές εφαρμογές στον υπολογιστή τους ταυτόχρονα με τις εισόδους του μικροφώνου, κάτι που καθιστά την iD44 MkII ιδανική επιλογή για podcasters, δημιουργούς περιεχομένου και streamers.

     

    Ένας από τους δύο ενσωματωμένους ενισχυτές ακουστικών ε'ιναι πλέον εξοπλισμένος με διπλή έξοδο (μία σε καρφί και μια mini-jack), επιτρέποντας τη σύνδεση τριών σετ ακουστικών ταυτόχρονα. Εκτός από τις τεχνικές βελτιώσεις και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά, η μονάδα έχει επίσης ανανεωθεί και εμφανισιακά, με το εξ ολοκλήρου μεταλλικό περίβλημα να έχει πλέον ένα νέο φινίρισμα γκρι.

    id44_mkii.jpg

    Η iD44 MkII διατηρεί όλο το I/O από το πρωτότυπο, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων προενισχυτών μικροφώνου Class-A Audient ο καθένας με δυνατότητα phantom power, pads και υψηπερατά φίλτρα. Οι τέσσερις είσοδοι μικροφώνου/γραμμής υπάρχουν στις σύνθετες υποδοχές XLR/TRS, με τα δύο πρώτα κανάλια να διαθέτουν balanced εισόδους στις υποδοχές TRS. Δύο είσοδοι οργάνων JFET βρίσκονται στον μπροστινό πίνακα και τέσσερις έξοδοι γραμμής είναι διαθέσιμες στις υποδοχές TRS στον πίσω πίνακα.

     

    Όσον αφορά την ψηφιακή συνδεσιμότητα, δύο ζεύγη υποδοχών Toslink παρέχουν 16 κανάλια επέκτασης I/O μέσω ADAT και μια υποδοχή BNC παρέχει έξοδο Word Clock. Η τροφοδοσία παρέχεται μέσω ενός εξωτερικού PSU και η συνδεσιμότητα USB 2.0 είναι διαθέσιμη σε μια υποδοχή USB-C.

     

    Ένα άλλο πράγμα που η Audient δεν έχει αλλάξει από το αρχικό είναι το κόστος, με τηνο iD44 MkII να κοστίζει 599 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

    • Like 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου