Προς το περιεχόμενο
  • Bogren Digital IRDX - Προσομείωση κίνησης μεγαφώνου


    kpeyos

    Το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που εγώ τουλάχιστον αντιμετωπίζω όταν δουλεύω με impulse responses είναι ότι υπάρχει ένα στατικό resonant peak, που είναι κουραστικό για το αυτί ακριβώς γιατί είναι στατικό. Τις περισσότερες φορές αναγκάζομαι κάνοντας ένα sweeping με κάποιο Eq να το βρώ και να το αφαιρέσω ή να το μετριάσω. Αυτό όμως μετά δημιουργεί ένα καινούργιο πρόβλημα. Αυτό το resonant peak είναι ο χαρακτήρας του μεγαφώνου και της καμπίνας. Άρα πάλι έχω έναν συμβιβασμό: Πρέπει να επιλέξω μεταξύ κάτι κουραστικού και μεταξύ κάτι που θα ακούγεται flat/generic/βαρετό. 

    Η Bogren Digital, που έχει ήδη βγάλει πάρα πολλά αξιόλογα, εύκολα στη χρήση και αρκετά οικονομικά εργαλεία ως τώρα, έρχεται και παρουσιάζει ένα καινούργιο εργαλείο: Tο IRDX μπαίνει μετά το IR και επαναφέρει τις δυναμικές του μεγαφώνου με την πρόσθετη δυνατότητα να "κουρδίσει" κάποιος το response και το πόσο θα μπασάρει ή θα πριμάρει ο ήχος. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον:
     

     

    • Like 4

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    • Moderator
    14 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε

    Μήπως υπάρχει καμία προσομοίωση τριξίματος πατώματος ή τζαμιών όταν παίζει δυνατά ο ενισχυτής;

    Η ακόμη και προσομοίωση βρισίματος γειτόνων.;

    Φαντάζομαι ότι σε κάποια sample libraries θα μπορέσεις να τα βρεις 😉

    • Χαχα 1
    Συνδέστε για να σχολιάσετε
    Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου