Προς το περιεχόμενο
  • Yamaha MODX6+, MODX7+ και MODX8+


    Newsguy

    Η Yamaha ανακοίνωσε την κυκλοφορία των MODX6+, MODX7+ και MODX8+, τριών νέων συνθεσάιζερ που βελτιώνουν την αρχική τους σειρά MODX και ενσωματώνουν τεχνολογία από τα κορυφαία Montage της εταιρείας.

     

    Τα νέα όργανα διατίθενται σε παραλλαγές 61, 76 και 88 πλήκτρων, καθεμία από τις οποίες διαθέτει κεντρική οθόνη αφής μαζί με πληθώρα χειριστηρίων στον μπροστινό πίνακα. Και τα τρία είναι εξοπλισμένα με 128 νότες AWM2 (Advanced Wave Memory 2) sample and synthesis πολυφωνίας, που η Yamaha λέει ότι επιτρέπει εκπληκτικούς εξομοιωτικούς ήχους ακουστικών οργάνων, συνθεσάιζερ και τυμπάνων. Η σειρά MODX+ διαθέτει επίσης 128 νότες πολυφωνίας FM-X (Frequency Modulation) — μια εκφραστική και εξαιρετικά προγραμματιζόμενη τεχνολογία σύνθεσης.

     

    Αποκλειστικά και μόνο στα συνθεσάιζερ Yamaha, η μηχανή AWM2 εξοπλίζει τη σειρά MODX+ με 16 μέρη, καθένα από τα οποία διαθέτει οκτώ προγραμματιζόμενα συνθεσάιζερ με 18 διαφορετικούς τύπους φίλτρων, πλάτους, ύψους τόνου και φίλτρου περιβάλλουσας, εννέα LFO, EQ τριών ζωνών και αποκλειστικό διπλό ένθετο. υποδοχή εφέ που φιλοξενεί ένα ευρύ φάσμα εφέ Virtual Circuitry Modeling (VCM).

    MODX6+, MODX7+ και MODX8+

    Η συμπερίληψη του FM-X επιτρέπει στο MODX+ να παρέχει τους ήχους που σχετίζονται με το εμβληματικό DX7, αλλά υπερβαίνει κατά πολύ τις δυνατότητες του αρχικού οργάνου με αρχιτεκτονική FM οκτώ χειριστών και πολυφωνία 128 νότων. Η Yamaha λέει ότι η μοναδική αρχιτεκτονική των οργάνων σημαίνει ότι η πλήρης πολυφωνία τόσο του AWM2 όσο και του FM-X είναι πάντα διαθέσιμη, επιτρέποντας στο MODX+ να προσφέρει συνολικά 256 νότες πολυφωνίας.

     

    Το MODX+ δίνει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ήχων και είναι άμεσα συμβατό με τις φωνές και τις Performances των MOTIF XS/XF. Μια δωρεάν εφαρμογή στο web με μετατροπέα FM καθιστά δυνατή τη φόρτωση περιεχομένου από τα DX7, DX7II, TX802 και TX816.

     

     

    Μια στερεοφωνική είσοδος A/D επιτρέπει στους χρήστες να δρομολογούν εξωτερικές πηγές στο MODX+ και να τις επεξεργάζονται μέσα στο όργανο. Υπάρχει επίσης μια ενσωματωμένη διεπαφή ήχου πολλαπλών καναλιών, η οποία παρέχει τέσσερις εισόδους και 10 εξόδους μέσω USB σε έναν κεντρικό υπολογιστή ή συσκευή iOS.

     

    MODX6+ — €1599

    MODX7+ — €1999

    MODX8+ — €2222

     

    https://uk.yamaha.com/en/products/music_production/synthesizers/modxplus/

    • Like 1
    • Ευχαριστώ 1

    Feedback χρήστη

    Πρόταση

    Δεν υπάρχουν σχόλια.


×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου