Προς το περιεχόμενο

panorios

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  941
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Ημέρες που κέρδισε

  2

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από panorios

 1. Αν θέλει κάποιος να κάνει τη ζωή του δύσκολη γιατί να την κάνει λίγο δύσκολη αφού μπορεί να την κάνει πολύ πιο δύσκολη.
 2. Αυτό μου έλυσε το πρόβλημα σε συνδυασμό με balanced καλώδια προς τα ηχεία. https://www.thomann.de/gb/behringer_microhd_hd400.htm Αυτό με το ποντίκι θυμάμαι μου το δημιουργούσε παλιότερα ένα φτηνό τροφοδοτικό για λαπτοπ.
 3. O Gerald Undone έχει ένα από τα καλύτερα κανάλια για βίντεο θέματα και εξοπλισμό. Εδώ ασχολείται με ένα πρόβλημα που έχουμε όλοι. Σε περίληψη, ο φωτισμός λέντ στο πισί μπορεί να είναι πηγή θορύβου όπως και το κουτί του υπολογιστή.
 4. Οι ΗΠΑ θα αυξήσουν το κόστος των θεωρήσεων εισόδου (βίζα) ξένων καλλιτεχνών κατά σχεδόν 50%.
 5. Το θέλω για backup χρήση, να το έχω μαζί με το kemper σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να μπορώ να το βάλω σε μια καμπίνα και να μην κουβαλάω σε προβάδικα το dxr 10 .Ουσιαστικά θα το χρησιμοποιήσω ελάχιστα γι' αυτό και ψάχνω κάτι μικρό και φτηνό. Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι αυτό με άλλη ονομασία και βάψιμο https://carvinaudio.com/products/mach100-100w-pedal-amplifier. Σκεφτόμουν και το Seymour Duncan Powerstage 170 αλλά δε νομίζω να δώσω τόσα χρήματα για κάτι που δεν θα χρησιμοποιώ. Μετά από το ψάξιμο καταλήγω μάλλον στο https://www.thomann.de/gr/tc_electronic_bam200.htm έχει δοκιμαστεί με το kemper και λένε όλοι ότι είναι καλό. Σας ευχαριστώ.
 6. Έχει δοκιμάσει κανένας το συγκεκριμένο; https://www.thomann.de/gr/harley_benton_custom_line_thunder_99.htm Σε τι καμπίνα; Σε τι συνθήκες; Με τι εξοπλισμό; Ευχαριστώ.
 7. Πολύ καλή αναβάθμιση και εξοικονόμηση ενέργειας. Ευχαριστούμε.
 8. Classic vibe, vigier, warmoth, μέχρι και η Line 6 variax δεν ξεκουρδίζουν, η gibson ότι και να κάνω ξεκουρδίζει.
 9. Πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης, κάποια όργανα μπορεί να είναι ακριβά και να σου αλλάξουν την παναγία, αλλά σε γενικές γραμμές ένα καλό όργανο, φροντισμένο, θα κοστίζει. Ίσως όχι πεντοχίλιαρα αλλά σίγουρα δεν θα πάρεις το καλύτερο με 300 ευρώ. Η classic vibe που έχω μου ζήτησε νατ και τζάκ στα 2 χρόνια χωρίς πολύ παίξιμο και τα τάστα έχουν τα σημάδια τους. Ο ήχος είναι σούπερ και το playability παραμένει αλλά όταν αρχίζουν τα σημάδια φθοράς χάνεις το κέφι σου. Από την άλλη η Vigier μετά από 20 χρόνια και 10.000 ώρες στα χέρια μου, το μόνο που μου ζήτησε ήταν ένα γυαλοχαρτάρισμα στην σολ στο νατ. Τίποτε άλλο. Με ένα όργανο που του έχεις αλλάξει τον αδόξαστο σε κόψε, ράψε για να το φέρεις σε λογαριασμό δε νιώθεις το ίδιο σίγουρος, τουλάχιστον εγώ. Κάπου κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου.
 10. Αγαπημένος, πολύ ωραία συνέντευξη. Το Ελληνικό τραγούδι θα ήταν κουτσό χωρίς τον Σαββόπουλο. Ευχαριστώ.
 11. Η Microsoft έχει τις αμαρτίες της αλλά το να φτάνουμε να λέμε ότι "Η microsoft δεν θέλει να κάνεις format ." είναι τραβηγμένο. Ειδικά όταν μπορείς ακόμα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις από την επίσημη ιστοσελίδα της δωρεάν αναβάθμιση σε windows 10 από windows 7 μιλάμε για 11 χρόνια λειτουργικό. Αυτό που δεν θέλει η microsoft είναι να πουλάνε τα κλειδιά από παλιά ανακυκλωμένα μηχανήματα, πράγμα για το οποίο έχουν γίνει δικαστήρια (υπόθεση Eric Lundgren, να μια αμαρτία της microsoft). Τώρα για την δική σου περίπτωση δεν μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες, τι σου είπαν στο μαγαζί που αγόρασες τον υπολογιστή ή τι σου είπαν στο τηλέφωνο, πολλές φορές υπάρχουν παρεξηγήσεις ή ακόμα και απάτες σε τέτοια θέματα.
 12. Μια από τα ίδια, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Λογικά αφού έχεις άδεια χρήσης μπορείς απλά να κατεβάσεις την εγκατάσταση και μετά να τα ενεργοποιήσεις νόμιμα. Σε κάθε μηχάνημα που έχει κανονικά windows υπάρχει και το αυτοκόλλητο με το κλειδί.
 13. Είναι υπέροχο που υπάρχει το linux και η κοινότητα που ασχολείται για να φτιάξει προγράμματα. Κάνουν τρομερή δουλειά αλλά, υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση από το να θεωρηθούν επαγγελματικά εργαλεία. Από την λίστα σου το μόνο που θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν επαγγελματικό εργαλείο είναι το blender που όμως από μόνο του δεν αρκεί, σε όποια κατηγορία και αν το δεις. Για τα προϊόντα της adobe ούτε λόγος, σε επαγγελματικό επίπεδο δεν την πλησιάζουν καν τα αντίστοιχα, μακάρι αλλά δεν. Στο λέω εκ πείρας. Η δύναμη των windows δεν είναι στην ποιότητα του λειτουργικού, είναι το χειρότερο από τα τρία κύρια. Βρίσκεται στην εξάπλωση.
 14. Τύμπανα -πλήκτρα-φωνή-είναι στο dxr10 και στο headrush ,η κιθάρα πάει μόνο στο headrush. Το μπάσο σε δικό του ενισχυτή. Έχω δοκιμάσει το μπάσο και στο dxr10 και είναι μια χαρά. Παίζουμε σε χαμηλές εντάσεις σχετικά.
 15. Χρησιμοποιώ και ένα Headrush FRFR-108 αλλά αυτό είναι οριακό για να παίζει με φυσικά τύμπανα και τα μπάσα του σε μεγάλες εντάσεις είναι σκληρά. Στο δικό μας περιβάλλον είναι οκ γιατί έχω τα e-drums. Προσωπικά με το dxr-10 σε κλειστό χώρο περίπου 35 τετραγωνικά δεν μου λείπουν τα μπάσα.
 16. Έχω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μιλάω πάντα για πρόβα. https://www.skroutz.gr/s/435380/Yamaha-DXR10.html Για e-drums ,φωνή και keys είναι μια χαρά. Εάν θέλεις έλα να το ακούσεις.
 17. Εάν καταλαβαίνω καλά το θέμα για το οποίο μιλάει ο Άγιος είναι εάν μπορούν τόσο μεγάλα μαγαζιά όπως είναι το γιουτιούμπ, για παράδειγμα, να κάνουν ότι θέλουν σε σχέση με ευαίσθητα θέματα όπως η ελευθερία του λόγου. Και έχει ένα δίκιο. Πέρα από τον χρωματισμό του λόγου. Όπως κάποιος δεν μπορεί να πει "δεν σερβίρω μαύρους στο μαγαζί μου" έτσι δεν θα έπρεπε να μπορεί να πει "δεν αφήνω ιδέες με τις οποίες διαφωνώ στο μαγαζί μου". Το ποιες ιδέες είναι λάθος και ποιες είναι σωστές όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι εύκολο να αποφασιστεί όχι μόνο από τα μαγαζιά αλλά ακόμα και από τους νομοθέτες. Δεν είναι ξεκάθαρο το όριο στην ευρωπαϊκή νομοθεσία και αυτή την στιγμή που το συζητάμε γράφονται νόμοι που μπορούν να λύσουν ή να δημιουργήσουν προβλήματα. Δεν έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του ευρωκοινοβουλίου δυστυχώς και επειδή δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη θεωρώ ότι κάθε διάλογος είναι χρήσιμος.
 18. Νομίζω ότι το παίξιμό μου έχει επηρεαστεί περισσότερο από την μουσική που άκουγα τα πρώτα 20 χρόνια που έπαιζα (rock-metal-punk-folk-progressive-bossa nova-jazz rock, post rock. Κάπου εκεί μέσα είναι και η κλασική κιθάρα που ξεκίνησα.) και λιγότερο απο την μουσική που ακούω τα τελευταία 20 χρόνια (soul-funk-disco-alternative-electro). Γενικά, είναι ένας χαμός εκεί μέσα, δεν θες να ξέρεις
 19. Προσπαθώ να δω ποια θα ήταν η εναλλακτική. Κι εγώ είμαι κατά της λογοκρισίας αλλά δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο που θα απαγορευόταν το moderation. Φόρουμ συνταγών με τσόντες, απειλές και εκβιασμοί σε πολιτικές συζητήσεις. Προσωπικά μπορεί να μην με πείραζε αλλά δεν μπορώ να επιβάλω στους άλλους να μην τους πειράζει. Ο κόσμος δεν είναι όμοιος με εμάς, τρόλ, απατεώνες, υποκριτές, ψυχοπαθείς, snowflakes, μικροί, μεγάλοι, πιστοί, άθεοι, όλα υπάρχουν σε μεγάλες ποσότητες και πρέπει να συνυπάρχουν, είναι πρότζεκτ Γι' αυτούς που τους αρέσει το χάος υπάρχει χώρος απλά θέλει λίγη δουλίτσα και καλύτερα που είναι έτσι τα πράγματα. Οι πλατφόρμες δεν είναι τέλειες, πολλά τα κάνουν με λάθος τρόπο ή μισά αλλά είναι καθρέφτης της κοινωνίας. Το θέμα έχει πολύ ψωμί και θέλει κουβέντα. Εσένα ποια είναι η γνώμη σου; Πως θα μπορούσε να λειτουργήσει καλύτερα το σύστημα; Με περισσότερη ή λιγότερη παρέμβαση; Σε κρατικό ή ευρωπαϊκό επίπεδο;
 20. Καταλαβαίνω ότι έχουν αλλάξει οι καιροί, μπορεί να μην είμαι επαγγελματίας στον χώρο της μουσικής αλλά βλέπω την τεράστια αλλαγή στην φωτογραφία που είναι η δουλειά μου. Παρ όλα αυτά έχω κάποιες ενστάσεις, πιστεύω ότι η υπερβολική έκθεση δεν κάνει καλό, ευτελίζει τον καλλιτέχνη. Από την άλλη έχει να κάνει και ο τρόπος που κρατάς επαφή με το κοινό σου, συνεργασίες, πειραματισμοί, μικρές υπενθυμίσεις ότι υπάρχεις και δημιουργείς μπορεί να είναι ωφέλιμες εφόσον γίνονται με τον σωστό τρόπο. Το να εμφανίζεσαι απλά για να εμφανιστείς δεν νομίζω ότι κάνει καλό. Δεν συμφωνώ παρ' όλα αυτά με την κριτική που του κάνουν. Πιστεύω ότι αυτό που λέει είναι σωστό και οι καλλιτέχνες πρέπει να αναθεωρήσουν το μοντέλο με το οποίο προωθούν την τέχνη τους, σήμερα ο ίδιος ο δημιουργός είναι διαφημιστική και PR του εαυτού του. Είναι πολύ δυσκολότερο αλλά και καλύτερο, αφού έχεις μια συνολικότερη αισθητική άποψη. Jazzjoker έχεις δίκιο αλλά φαντάζομαι ότι απευθύνεται σε αυτούς που αναρωτιούνται "γιατί δεν πουλάω;" Και σίγουρα μπορείς να εμφανίζεσαι κάθε τρία χρόνια με ένα αριστούργημα και κάποιοι να σε περιμένουν σαν θεό, απλά οι πιθανότητες σήμερα να ζεις από αυτό είναι πολύ μικρές γιατί θα πρέπει κάποιος να σε ανακαλύψει και να επενδύσει σε εσένα, πράγμα που αν ήταν δύσκολο στα 70s-80s σήμερα είναι απίθανο.
 21. panorios

  Kurt Rosenwinkel

  Αριστούργημα, έπαθα πλάκα, ευχαριστούμε!
 22. panorios

  Lenovo P53 VS Macbook Pro

  Για επαγγελματική χρήση. Το μοναδικό μου μηχάνημα δεν θα ήταν μακ. Το μοναδικό μου μηχάνημα δεν θα ήταν λάπτοπ. Θα απέφευγα να έχω μόνο ένα μηχάνημα . Εάν είχα πισί θα έπαιρνα δεύτερο πισί εάν είχα μακ θα έπαιρνα μακ. Θα κοίταζα που τρέχουν καλύτερα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ. Προσωπική άποψη.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.