Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Μετά το "Ειμαι μια καμήλα που μασάει φύλλα" απαιτώ τώρα να βγάλουν νέο τραγούδι/video clip με τίτλο "Είμαι μια δασκάλα που αλείφομαι με γάλα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blues power Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,είμαι ο μόνος Παπαγαλολάγνος εδώ μέσα??? Αποκλείεται. Σύντροφοι Παπαγαλόφιλοι,μην ντρέπεστε άλλο. ΑΠΕΝΕΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΜΗΛΟΛΑΓΝΟΥΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 θα γίνω κ εγώ Παπαγαλόφιλος με τέτοια ...παπαγαλάκια στο video clip. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 εχει ξεφυγει η κατασταση fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 το μόνο καλό που βλέπω στην ιστορία είναι ότι θα δούν τα αγοράκια κανένα γκομενάκι της προκοπής και δεν θα βγούν γκειδες. Γιατι ο πολύς μπομπ σφουγγαράκης τα έχει φάει τα παιδάκια. ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Λίγα για το Μπομπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Και λίγα για το τραγούδι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Οτι και να λετε, οι mazoo and the ζοο τα σπανε απιστευτα... Εγω ψηφιζω δαγκωτο καμηλα, χωρις να περιφρων και τα υπολοιπα..... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση