ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Συνολικά είναι καλό, μου άρεσε. Ειδικά: νομίζω ότι με τα ακουστικά drums κάπως λίγο ξενίζει, εκτός ίσως από τα fills. Το bassline λίγο αδύνατο, ίσως κάποια εναλλαγή ίσως να βελτίωνε το κομμάτι. Καλή και η κιθάρα, ειδικά από 3:30 και μετά. Εκεί που μου αρέσει πάρα πολύ είναι από 1:20 - 1:50, χορευτικό και ταξιδιάρικο. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ.οποιος θελει ας μου πει να γραψουμε κ μαζι.μηπως να ανεβασω κ ενα πιο dance που ειχα γραψει με την esp και προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ? fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ.οποιος θελει ας μου πει να γραψουμε κ μαζι.μηπως να ανεβασω κ ενα πιο dance που ειχα γραψει με την esp και προσωπικα μου αρεσε πιο πολυ? Και το ρωτάς? Ρίχτο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 αντε και στην eurovision παρεα με την εφη θωδη :P fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Τώρα έριξες τα διονυσιακά στάνταρ που καθιέρωσε το προηγούμενο άσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 ενας φιλος μου γυρισε κ με ειπε electropunker.πεθανα στο γελιο fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Κι εμένα, το άλλο μου άρεσε περισσότερο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Μου αρεσε....ωραιο beat που σε αναγκαζει να χτυπας το ποδι σου στο ρυθμο. Θα ηθελα μονο να συμβει κατι "παραπανω" στο καπως δυσαναλογα μακρυ κομματι πριν το 3.30...... Συμπερασμα........ρε παιδια πως μπορω να ηχογραφησω κι εγω με 50€ (και ανευ διδασκαλου????) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 ευχαριστω φεντεριαρη.θα σε παω στον electricxxx να γραψεις φρι ;D fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Πολύ ωραίο κομμάτι,μπράβο και πάλι μπράβο! :D Groovie! :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση