A-Rockaria Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Γεια χαρά σε όλους! Ανέβασα πρόσφατα στη σελίδα μου στο myspace, www.myspace.com/arockaria, ένα κομμάτι με τίτλο "Μέσα Στον Πυρετό". Παρακαλώ ακούστε το και κάντε τα αυστηρότερα σχόλια και παρατηρήσεις σας (αν μπορείτε ακούστε και το παλαιότερο "Wayward Blues"). Ευχαριστώ! www.myspace.com/arockaria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Γεια σου φίλε μου!άκουσα και τα δύο κομμάτια σου!!το δεύτερο μου άρεσε πιο πολύ (γούστα είναι αυτά)!Για το πρώτο,άν και δεν είναι το στυλ της μουσικής που ακούω έχω να παρατηρήσω: 1.οι στίχοι είναι πολύ ωραίοι,αλλά σε μερικά σημεία οι συλλαβές τραβιούνται πάρα πολύ πχ.το "θα μά-θεις τη ζω-ή ό-πως δεν την έ-χεις ξανα-δεί" (προσωπική πάντα άποψη) 2.μου αρέσει το σημείο που μπαίνει με τύμπανα κτλ. για κοιτάξτε μήπως μπορείτε να βάλετε και σε αυτό στίχους γιατι είναι δυναμικό και τραβάει την προσοχή.... Αυτά από εμένα! :) http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
A-Rockaria Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2008 Φίλε bluesbreaker σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις σου τις οποίες λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου! Να είσαι καλά! www.myspace.com/arockaria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kavoyras Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2008 προσωπικα παντα ετσι? το πρώτο τραγουδι το άκουσα σχεδον ένα λεπτό και το άλλαξα. το δευτετο ήταν συμπαθητικο.ακουγόταν! μια κριτική χωρίς να θέλω να σου χαιδεψω τα αυτια. αυτο ακριβώς που αισθάνθηκα,χωρίς μάσκα. και όπως λένε και οι κατσιμιχαίοι "δίχως το ψέμμα θα'ταν μαυρη η αλήθεια" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
A-Rockaria Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2008 Απολύτως σεβαστή η κριτική σου! Καλά κάνεις και γράφεις αυτό που νιώθεις! Ευχαριστώ! www.myspace.com/arockaria Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση