alekelis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Ρε παίδες ξέρετε που μπορώ να εκτυπώσω ένα βιβλίο που κατέβασα σε αρχείο PDF (500 σελ) σχετικά φθηνά?.. Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
djObiwan Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 ναι με ενδιαφερει κι εμενα αυτο! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 το φθηνοτερο που βρηκα ειναι 5 λεπτα η σελιδα.Αν βρεις κατι σφυρα.Αλλιως παρε καλη οθονη κ λιωσε στο πισι οπως κάνω εδω κ καιρό βεβαιος, βεβαιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frail Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2008 Αν καποιος γνωστος σου εχει εκτυπωτη λειζερ ειναι η πιο φθηνη λυση εγω εχω εναν (70ευρω τον πηρα-ασπρομαυρο) και μου κοστιζει 3,5 λεπτα η σελιδα.(και εκτυπωνει παρα πολυ γρηγορα!) Μεσα σε ενα χρονο τα εχει βγαλει τα λεφτα του... (υπολογισα οτι κερδιζω 1,5 λεπτο/ σελιδα) και εχω λιωσει στις εκτυπωσεις λογω σχολης! Αλλιως 5λεπτα / σελιδα σε φωτοτυπαδικο ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορεις να ζητησεις. 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση