Προς το περιεχόμενο

Επικειμενη αγορα πεταλιερας για συνδεση και με PC


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα στα παιδια. Λοιπον λεω να προβω σε αγορα πεταλιερας με μπατζετ περιπου τα 200 Ευρω. Το ειδος που με ενδιαφερει να παιζω περισσοτερο ειναι μεταλ και τα παρακλαδια του. Το θεμα ειναι οτι την πεταλιερα την θελω για χρηση με ενισχυτη και με κομπιουτερ. Δηλαδη να μπορω να διαλεγω καποια presets για εφφε πριν τον Peavey που εχω, αλλα και για συνδεση με κομπιουτερ ωστε να αλλαζω presets μεσω Guitar Rig και Amplitube. Κατι τετοιο δεν ξερω αν γινεται με τα λεφτα που λεω να διαθεσω. Η οποια βοηθεια θα εκτιμηθει. Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοείς ότι θέλεις να ελέγχεις μέσω των πεταλιών του πολυεφέ τα settings των προγραμμάτων;

ίσως αν στέλνουν midi ,δεν ξέρω ,πάντως μπορείς με foot controler(πχ behringer foot controller fcb1010) και midi to usb καλώδιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν το behringer ας πουμε, μπορει να χρησιμοποιηθει και χωρις συνδεση με USB με το κομπιουτερ αλλα και για χρηση με ενισχυτη απευθειας. Κατι τετοιο ψαχνω. Επειδη χρησιμοποιω πότε το PC και πότε τον ενισχυτη που εχω, να μπορω με μια πεταλιερα να ελεγχω και στις δυο περιπτωσεις τον ηχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον, βρηκα αυτο που ηθελα σε αυτη την σελιδα: https://rolandcanada.zendesk.com/entries/41161216-Can-ME-80-be-used-as-a-MIDI-AUDIO-interface-with-NI-Guitar-Rig-Software-

 

Το ποσταρω γιατι μπορει και καποιος αλλος να ειχε αυτην την απορια. Σας ευχαριστω για την φιλοξενια στο site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου