elavd Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Αν και προσωπικά το συγκεκριμένο μουσικό είδος δε με αγγίζει ιδιαίτερα, οφείλω να σου βγάλω το καπέλο...!!! Άψογη τεχνική! ΜΠΡΑΒΟ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 :) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koraxprs Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2008 :o :o :o :o :o :o :o ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Και όπως το έχεις αλλάξει μάλιστα δείχνει ακόμα περισσότερο ότι πραγματικά το έχεις και δεν το έχεις αλλάξει επειδή δε σου βγαίναν κανα δυο σημεία. Άπειρα respect από μένα :) :) :) :) Μακάρι να μπορέσω να παίξω έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Δε μου ανοιγει το λινκ ρε γμτ www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Δε μου ανοιγει το λινκ ρε γμτ μπορεις να το τσεκαρεις εδω, www.myspace.com/kostasa ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σε ολους, πριν 2 χρονια περιπου αποφασισα να φτιαξω ενα backing tracκ απο ενα φοβερο κομματι του andy timmons γιατι δεν το εβρισκα πουθενα. Το κομματι λεγεται cry for you και ειναι απο το δισκο earxtacy. Προσπαθησα να ακολουθησω το κυριως θεμα και το υπολοιπα τα αφησα στην τυχη (αυτοσχεδιασμος) . Ελπιζω να σας αρεσει. Αν θελει καποιος το Backing ευχαριστως να το κανω upload , απλα πειτε μου. ;) http://www.zshare.net/audio/51523962a8136e50/ Poly kalo file Kotsadore synxarhthria..An mporeis na kaneiw upload kai to backing track για να το μελετησουμε και εμεις, θα σου ημασταν ευγνωμονες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny_gnr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Απο ποτε ο Andy Timmons μετακομισε στο Ελλαντα?? Απλα απιστευτο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosmetalas Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Παρα πολυ ωραιο cover μαν..Αν θες τσεκαρε και το δικο μου http://www.youtube.com/watch?v=CxEOOemkpx0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Δεν το ξέρω το original αλλα αυτό που άκουσα μου άρεσε . Καλή δουλειά ! He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2009 o κοτσος ειναι σεσημασμένος παίχτουρας από παλιά στο νοιζ :D και απο τους ελληνες που μου αρέσουν ! http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση