kultura Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μεξετρέλαναν όλες οι φράσεις του, αλλά ο τύπος απλά μου έφτιαξε τη διάθεση... ;D (Ας μεταφερθεί και στο "περί ανέμων", αν πιστεύετε ότι εκεί θα είναι καλύτερα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 τρομερος τυπας, πραγματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 mamhse!! ;D Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Αμαν, ωραιος ο βλαχος Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Αμαν, ωραιος ο βλαχος LoL!!! You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Κι εμένα μου άρεσε ;) Ωραίος ήχος strat!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Don_Pasquale Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2008 Πακατληκτικός!! Το καλύτερο του βιντεάκι βασικά, στα άλλα δεν έχει τόσο ωραίο ήxo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Georgebob Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2008 Αμαν, ωραιος ο βλαχος Ει λίγα για τους βλάχους ;D ;D ;D Πολύ easy guy ο τυπάς. Ωραίος πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση