Προς το περιεχόμενο

Εφυγε ο Ντραμερ (πελομα μποκιου) Τακης Μαρινακης


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απεβιωσε  ο Τακης Μαρινακης .Ο Ντραμερ των FIRST & ΠΕΛΟΜΑ ΜΠΟΚΙΟΥ .Τον Τακη δεν τον ηξερα προσωπικα αλλα τον ακουγα επισταμενως για το εξαιρετικο μεστο και με γουστο παιξιμο του.Απο τους Πελομα μεχρι τις ημερες μας δεν σταματησε να ηχογραφει και να παιζει live οπου επρεπε να ειναι παρων.Τον ακουγα και στην Μεδουσα με τον Γιωργο Μαρινο ,στην ΕΡΤ που επαιζε κρουστα και τυμπανα (και Τυμπανια κλασσικα ) ,στους δισκους των ΝΑΜΑ  ηταν αυτος που ρυθμικα σε αφηνε καγκελο.Τον θεωρουσα απο τους καλυτερους ντραμερ που εβγαλε η Ελλαδα και τον συγκρινα σε καποιες δουλειες του με τον Steve Gadd .Tακη καλο ταξιδι .

Η μονη φορα που συναντηθηκαμε ηταν στην Ορκωμοσια  μιας ΕΣΣΟ στο Χαιδαρι( KEΔΒ ) οπου ο Τακης επαιζε ταμπουρο στην μπαντα της ΑΣΔΕΝ και εγω ντραμς στην μπαντα του ΚΕΔΒ στο μουσικο προγραμμα που ακολουθησε την ορκωμοσια.Θα  αναπαυθει διοτι ταλαιπωρηθηκε πολλα χρονια απο την ασθενεια που θεριζει.

Τα συλληπητυρια στην οικογενεια του.

  • Like 3
  • Λυπάμαι 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο Παραπανω live ειναι απο το 2011 σε καποιο χωρο.Μαζι του οι Γιωργος Στεφανακης πληκτρα ,Δαπερης κιθαρα φωνη,Ηλιας Μαρινακης μπασο .Τα χωνει κανονικα παρα το προβλημα που ειχε.Απιστευτα χερια καλυτερα και απο 

πολλων συγχρονων  ντραμερ,μουσικη αντιληψη ,παιδεια και ευγενεια .Αυτος ηταν ο Τακης Μαρινακης.

Ο αδελφος του Ηλιας  επισης εχει φυγει.

  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Σε αυτό το εξαιρετικό κανάλι μπορεί κανείς να τον θαυμάσει στην τελευταία του μάλλον συνέντευξη να εξιστορεί το πώς δημιουργήθηκε για πρώτη φορά σκηνή και σπουδές ντραμς στην Ελλάδα, μέσα από έναν κύκλο που παρήγαγε τις μεγαλύτερες μορφές Ελληνων ντραμερς που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα:
 

 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου