Samplist Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ελπίζω ο Αη Βασίλης να φέρει έμπνευση μπας και γράψω κάνα κομμάτι... γιατί από "υλικά αγαθά" όσα και να χει κανείς αν δεν έχει όρεξη και χρόνο να τα χαρεί, τι να τα κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ενα charvel Star σώμα βαμμένο bullseye... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ρε μπαρμπα, parkinson εχεις? οι 2 απο τις 3 φωτο ειναι φραπε. :) Για μολογα τωρα τι μερος του λογου ειναι... (Α, ο αη βασιλης σε μενα δεν θα φερει τιποτα γιατι ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει) Χαχαχα που να δεις πως βγαζω φωτο την γυναικα στις διακοπες κτλ,το τι ακουω..! :D '57 reissue Οld Candy apple red(το παλιο καλο,αδερφε πλεον ;D fenderiarh!),φυσικα Japan με Alder σωμα,V neck,5θεσιο επιλογεα κ DiMarzio collection μαγνητες(δεν θα τους βρεις πουθενα παρα μονο στην Ιαπωνια,ειναι 50's στυλ με λιγο παραπανω output) Βrand new 600 euro ολα μαζι με EMS.Σε 9 μερες ηρθε απο Τοκυο. Φυσικα στο invoice η τιμη της ηταν 75$. Για περισσοτερες πληροφοριες που,ποιος,τι ας στειλει πμ. :) YΓ Παιδες με το μαλακο γιατι περναμε κριση :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ενα charvel Star σώμα βαμμένο bullseye... 8) Πω πω πω τι εχει να γινει 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
12AX7 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Κι'εμένα ήρθε λίγο πρόωρα ο Αι-Βασίλης και μου έφερε μία takamine th-90 που λιμπιζόμουν κανά χρόνο τώρα. Να μην έχω κι'εγώ μια κλασσική που ήμουν καλό παιδί όλο το χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
feeleash Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ειρήνη υμίν!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Και εμενα ηρθε λιγο νωριτερα κ μου φερε εναν mesa boogie dual rectifier... :D :D :D :D Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Και γω εμπνευση θελω κυριως. Και να βαλει το χερακι του να βρω καμια δουλεια, μπας και ερθει και τιποτα αλλο μετα :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lakis1975 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Φαινεται οτι εισασταν κακα παιδια φετος και δεν πηρατε και κανενα αξιολογο δωρο εδω που τα λεμε. Εγω επειδη ημουνα καλο παιδι ολη τη χρονια (και το τονιζω αυτο) ο κυρ Βασιλης μου εφερε εναν ΚΑΛΟ drummer ! :-))))))))))))))))))))))) τσαμπα καιει η λαμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 A, Αυτο το ξεχασα! μου φερε και μενα τραγουδιστρια! :) Ενας ντραμερ και ενας μπασιστας μενει, που θα πανε... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση