kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Herr Elkavlnt μην σκας, έχω δουλειά στα σκαριά. Θα φωτογραφίζεις γυμνά μοντέλα σε άσεμνες πόζες, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με αυτό. Εγώ θα τα δένω χειροπόδαρα και εσύ θα βάζεις την ... τέχνη σου ... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Χώστα ξέρω να διαλέγω τις καλές μπανάνες πιστεύω θα με χρειαστείς και μένα! ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάλι βλέπω να μου φέρνει έναν pacifica :P (ακούς Μύρωνα??? ;)) Υ.Γ. Ρε συ Jase σε ρίξανε στο δρόμο της ακολασίας Χριστουγεννιάτικα;;;; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Χώστα ξέρω να διαλέγω τις καλές μπανάνες πιστεύω θα με χρειαστείς και μένα! ;D Τα φρούτα είναι φίλοι μας! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξέρω αν θα ανανεωθεί γμτ...Είναι πολύ περίεργη περίοδος τώρα... Πάντως από 01/01 είμαι επίσημα άνεργος. Anyway, ας επιστρέψουμε στο εορταστικό mood ;) Sorry που το χάλασα, απλά μου βγήκε λίγο αυθόρμητα...:( Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της (ουδέν κακόν...), απλά δεν πρέπει να μας πέρνει από κάτω...και επειδή είμαι Σαββατογενημένος και γουρλής, είμαι σίγουρος ότι το 2009 για σένα θα είναι καλύτερο. Μην σκάς και ρίξε και κανένα σόλο... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 επειδή είμαι Σαββατογενημένος και γουρλής, είμαι σίγουρος ότι το 2009 για σένα θα είναι καλύτερο. Μην σκάς και ρίξε και κανένα σόλο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Το τέλος της σύμβασής μου στη δουλειά...:( Ξεκολα ρε φιλε.. :-X Υπομονη. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Ξεκολα ρε φιλε.. :-X Καλά μια κουβέντα είναι αυτό... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Καλά μια κουβέντα είναι αυτό... :-\ Ειναι μια εκφραση που χρησιμοποιω οταν ξενερωνω. :( Τι να πω..Ολα θα πανε καλα φιλε μου :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Δε ξέρω αν θα ανανεωθεί γμτ...Είναι πολύ περίεργη περίοδος τώρα... Πάντως από 01/01 είμαι επίσημα άνεργος. Anyway, ας επιστρέψουμε στο εορταστικό mood ;) Sorry που το χάλασα, απλά μου βγήκε λίγο αυθόρμητα...:( Η καλυτερη λυση ειναι να παιξεις ενα πρωτοχρονιατικο για 15.000.000€ και μετα να μεινεις ανεργος μια ζωη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση