EJ Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα στη μεγάλη οικογένεια του Νοιζ. Ήθελα τις γνώμες σας για ένα ορχηστρικό που έφτιαξα σπίτι. Όλα τα σχόλια ευπρόσδεκτα. Είναι γραμμένο στο cubase, drums από groove agent (virtual), πλήκτρα από Korg X3 και κιθάρα EJ -> GuvNor-> καρφί σε κάρτα TC Electronics Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά, γράψτε ότι σας έρχεται... Χώστε ελεύθερα, δεν φαντάζεστε πόσο πολύτιμο είναι ακόμα και το αρνητικό σχόλιο , ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 'Όμορφο θέμα που αν εμπλούτιζες περισσότερο την ενορχήστρωση θα ήταν ακόμα καλύτερο. Υπάρχουν κάποια σημεία που θέλουν μάζεμα τόσο στις εντάσεις όσο στις εκτελέσεις. Σκέψου το ενδεχόμενο να κάνεις κάπου ένα γύρισμα γιατί η επανάληψη του ίδιου μοτίβου από την αρχή μέχρι το τέλος προσωπικά με κούρασε λίγο. Φιλικά πάντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Θα συμφωνήσω σε γενικές γραμμές με τον Giorgos... Μου άρεσε αρκετά ο ήχος σου και η ανταπόκριση της κιθάρας είναι απίστευτη... Συνέχισε να το σκαλίζεις λίγο ακόμη, μη το αφήσεις έτσι! ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2009 Έχετε πιάσει και οι δυο το βασικό μου πρόβλημα...βαριέμαι γρήγορα! Όμως θα επανέλθω με βελτιώσεις, ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 Τι βρίσκει κανείς όσο ψάχνει... :) Αυτό το άκουσμα με κέρδισε με τη μία!!!Πολύ ωραία μελωδία...μου κέντρισε πολύ και το στιχουργικό ενδιαφέρον (το ερασιτεχνικό βέβαια ::) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
EJ Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2009 σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jester Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2009 Πωπω φίλε τα ρυθμικά μου θύμισαν λίγο κάτι απο Iced Earth ;D. Μου θήμισε και κάτι απο Primordial δεν ξερω.... :/ Ωραίος φίλε επειδή είμαι και εγώ στα ίδια ακούσματα γουστάρω άσχημα. Keep up the good work. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2009 Άκουσα το κομμάτι 2 φορές. Τη 2η η γυναίκα μου είπε, <<πως τό 'παθες και ακούς κάτι της προκοπής>>. Μου άρεσε και μένα. (Όχι όμως και ο ήχος της κιθάρας). InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση