Προς το περιεχόμενο

Lite Ash Strat demo(the dark side)

Infernalgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιχταράς!... μπράβο.

Λίγο πάσχεις από "φρασεολογία" (αν έχω αντιληφθεί σωστά τον όρο!), καλό θα ήταν δηλαδή να παίρνεις και καμμιά "ανάσα" ανάμεσα... (για να ανασαίνει κι ο ακροατής!  ;) )κι επίσης να μην το παρακάνεις σε ταχύτητα όλη την ώρα, γιατί ο τρόπος που "στήνεις" το παίξιμο σου αδικεί νομίζω την καταπληκτική τεχνική σου.

Μού άρεσαν πολύ οι εναλλαγές στο ρυθμό και τα τραβήγματα, είσαι μάστορας!

Και πάλι μπράβο, με λίγη δουλίτσα στη σκηνοθεσία τού παιξίματος σου (να ακολουθάς δηλαδή σωστά το feeling τού θέματος) θα είσαι αρχηγός!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιχταράς!... μπράβο.

Λίγο πάσχεις από "φρασεολογία" (αν έχω αντιληφθεί σωστά τον όρο!), καλό θα ήταν δηλαδή να παίρνεις και καμμιά "ανάσα" ανάμεσα... (για να ανασαίνει κι ο ακροατής!  ;) )κι επίσης να μην το παρακάνεις σε ταχύτητα όλη την ώρα, γιατί ο τρόπος που "στήνεις" το παίξιμο σου αδικεί νομίζω την καταπληκτική τεχνική σου.

Μού άρεσαν πολύ οι εναλλαγές στο ρυθμό και τα τραβήγματα, είσαι μάστορας!

Και πάλι μπράβο, με λίγη δουλίτσα στη σκηνοθεσία τού παιξίματος σου (να ακολουθάς δηλαδή σωστά το feeling τού θέματος) θα είσαι αρχηγός!

Ευχαριστω πολυ, και ναι εχεις απολυτο δικιο πως εχει πολλες νοτες, γι αυτο αλλωστε και το (gone to the dark side) στον τιτλο, το shredding ειναι απ τα πιο σκληρα και εθιστικα ναρκοτικα  ;D

Γεια σας με λενε Στελιο και ειμαι καλα! ;D

Come to the dark side, we have cookies!

ωραιο παιξιμο...ωραιος ηχος...ωραιο παραπονο....ωραια μερα :P

+2112!  ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου