dimist Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Λοιπον! ψαχνω κιθαρα για τα Ελληνικα δεδομενα δλδ λαικο,εντεχνο,παραδοσιακο,μοντερνο.και για στουντιο!! σε σχημα ντρετνοτ! να εχει μπασα μεσαια και πριμα! να ειναι γενικως γεματη και bright Ακουω πολλες κιθαρες τελευταια 1 μονο μou εκανe κλικ! lakewood d-32 τι λετε? θελω προτασεις !!!! ειμαι ανοιχτος σε ποιαδηποτε μαρκα HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 λοιπόν αδερφέ εγώ θα σου πρότεινα κάτι σε Ovation. ξέρω αυτή η μάρκα έχει ή φανατικούς φίλους ή φανατικούς εχθρούς αλλά αυτό είναι μάλλον λόγο του "πλαστικού" της αυτές οι κιθάρες μου αρέσουν πολύ και θα τις πρότεινα για κάθε είδος μουσικής καθώς με τέτοιες παίζουν πολύ επαγγελματίες. έχω και εγώ τέτοια κιθάρα (μια φθηνή celebrity) και έχω λατρέψει τον ήχο της. έχει όλα αυτά που ζητάς (εκτός από το σχήμα...) είναι δοκιμασμένη σε έντεχνα-μοντέρνα και 'ξηγήθηκε σπαθί σε λάιβ. μιας που διαθέτεις 2 χιλιάρικα όμως δεν θα σου πρότεινα την ίδια γιατί απλά μπορείς να βρεις πολύ καλύτερες. ψάξε για τι ακριβώς ζητάς στον Θωμά (λόγο ποικιλίας κυρίως- οι τιμές δεν διαφέρουν πολύ από αυτές του ΖΟΖΕF στον πειραιά). αυτά. ελπίζω να βοήθησα. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 http://www.thomann.de/gr/ovation_17695ad.htm κάτι σαν αυτό ας πούμε θα ήταν ότι πρέπει φαντάζομαι. τα ηλεκτρικά αυτής της μάρκας είναι ωραία και θα σου ήταν καλά σε στούντιο πιστεύω. αυτά από εμένα. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 dimist ο προηγούμενός σου τίτλος είχε κεφαλαία και απεγνωσμένες κραυγές για βοήθεια. Σου τον άλλαξα δυο φορές μιας και αντενδείκνυται από τους κανονισμούς. Μην τον ξαναλλάξεις, σε παρακαλώ. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Μπάσσο και ξερό ψωμί, πάλι καλά που δεν του πρότεινες Stratocaster. Ας γράφουμε πιο υπεύθυνα σε τέτοια threads please. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Μπάσσο και ξερό ψωμί, πάλι καλά που δεν του πρότεινες Stratocaster. Ας γράφουμε πιο υπεύθυνα σε τέτοια threads please. ;) γιατί το λες αυτό κύριε spy; ζήτησε ηλεκτρακουστική κιθάρα. και αυτό πρότεινα Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 1. Ζήτησε ακουστική. 2. Ζήτησε dreadnought. 3. Έδωσε ήδη ένα δείγμα των προτιμήσεών του αναφέροντας τη Lakewood. Το ξέρω ότι έχεις μία εσωτερική ανάγκη να απαντάς σε όλα τα threads, αλλά please συγκρατήσου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Αφου σου εκανε κλικ μονο η lakewood γιατι το ψαχνεις?? Παντως το κλασσικοτερο αποπαρομοια οργανα(rosewood dreads) ειναι το παρακατω http://www.thomann.de/gr/martinguitars_d28.htm Εχε υπ οψη σου κ τις larivee http://www.thomann.de/gr/larrivee_d_03re.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 1. Ζήτησε ακουστική. 2. Ζήτησε dreadnought. 3. Έδωσε ήδη ένα δείγμα των προτιμήσεών του αναφέροντας τη Lakewood. Το ξέρω ότι έχεις μία εσωτερική ανάγκη να απαντάς σε όλα τα threads, αλλά please συγκρατήσου. ναι αλλά είπε πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε μάρκα. και αφού μπορούσα να του προτείνω κάτι (που ξέρω πως αξίζει, την έχω ακούσει) γιατί να μην το κάνω; όσο για το ντρεντνοτ ανέφερα πως η κιθάρα που πρότεινα δεν είναι το σχήμα που ζητάει. δεν είναι θέμα εσωτερικής ανάγκης, γιατί είστε μερικοί κακοπροαίρετοι; απλά πρότεινε και εσύ κάτι αν ξέρεις και έχεις όρεξη να βοηθήσεις. στο κάτω κάτω δεν του είπα αυτή θα πάρεις. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2009 Σε αυτα τα χρηματα καταρχην παιρνεις σιγουρα κατι καλο. Στη θεση σου θα ακουγα σε μαγαζια διαφορες μαρκες ωστει να διαλεγα μονος την καλυτερη επιλογη. Η D-28 ειναι οντως καλη επιλογη,. ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση