Stinky Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Απο μικρος εχω την παρακατω κλασικη κιθαρα, απο οταν εκανα μαθηματα δλδ μιλαμε για πριν 12-13 χρονια. Το θεμα ειναι οτι την ειχε και ο πατερας μου απο ακομα πιο παλια, και δεν εχω κανενα στοιχειο για αυτην. Εγω πλεον δεν ασχολουμαι καθολου με κλασικη και σκεφτομαι να την δωσω. Αλλα δεν σκαμπαζω μια απο κλασικες. Αν καποιος μπορει να με βοηθησει βλεποντας τις παραπανω φωτο θα μου εκανε μεγαλη χαρη. Mεσα λεει Manuel Ribera Made in spain Επισης αν καποιος κλασικος ενδιαφερεται να την παρει ας μου στειλει ενα πμ να μιλησουμε. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Όταν πάντως googlαρα Manuel Ribera βγήκε το παρακάτω :o http://www.classical-guitar-world.com/1961-manuel-velazquez-rafael-rivera-hand-made-acoustic-guitar-for-sale-6500-or-best-offer.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Αυγούστου 2009 Manuel Velazquez/ Rafael Rivera δεν εχει σχεση λογικα με το Μanuel Ribera που λεει η δικια μου. Δυστηχως για μενα ::) Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση