Προς το περιεχόμενο

Χρειάζεται ο εξοπλισμός μου ups?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα!

 

Ρεύμα παίρνω από δύο μπρίζες στην μια έχω το τροφοδοτικό του pc την οθόνη και τα μόνιτορς και στην άλλη τα δύο synth και τον μίκτη.Λογικά αυτό θα εννοούσες λέγοντας σειρά ??? :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφού το θες για ένα δίλεπτο, υποθέτω δε θες να συνεχίσεις να δουλεύεις αλλά μόνο για να κλείσεις τα μηχανήματά σου. Βάλε υπολογιστή συνθ και μίκτη στο ups και τα μονιτορ στην προστασία μόνο. Σε διακόπή θα κλείσουν τα μονιτορ, θα δουλεύουν όλα τ'άλλα και θα προστατεύονται όλα. Αν έχεις 650w τροφοδοτικό στο pc και δεν το πας 100% δεν τραβάει ούτε τα μισά. Με το 100% δεν εννοώ μόνο cpu load αλλά και κάρτα γραφικών κλπ. Δηλαδή μόνο σε παιχνίδια θα τραβήξει το μέγιστο ρεύμα.

Παράδειγμα. Σε studio γνωστού, pc i7 920 2χ500gb δίσκους με τροφοδοτικό 530w δύο lcd 20' οθόνες, εξωτερική firewire κάρτα ήχου , ένα synth και 3-4 μετασχηματιστές για εξωτερικό σκληρό, modem, switch, nas, σε ups mustek 1000va (κατώτερο των apc)

κρατάει γύρω στο 15 λεπτο.

Για τα παραπάνω το ups που έβαλες στο μάτι θα σε καλύψει. Βέβαια, όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγώ έτσι τα σκεφτόμουνα να τα συνδέσω.Τα μόνιτορς αντίστοιχα με το τρφοδοτικό πόσο ισχύ να χρησιμοποιούν?Είναι 150w το καθένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γράφει το manual σίγουρα στις πρώτες 5 (πέντε) το πολύ σελίδες.Διαφορετικά πρέπει να το αναφέρει το αυτοκόλλητο δίπλα στο βύσμα ή το καλώδιο τροφοδοσίας.    ;)

 

 

Προσοχή όπως ξαναγράφτηκε, άλλο τα "ακουστικά" watts και άλλο τα watts κατανάλωσης.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου