Προς το περιεχόμενο

jazz bass μαγνήτες.. EMG or SD??


JohnyOh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια και γυρίζουμε σιγά σιγά από διακοπές...  Σκέφτομαι ένα upgrade sto highway 1 jb που έχω, και η μία ιδέα είναι αυτοί :

 

http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sant_iijjbn.htm

(ευνοείται και ο αντίστοιχος του για bridge)

 

και αυτοί :

 

http://www.thomann.de/gr/emg_jv_set.htm

 

φαντάζομαι ότι το output θα είναι εντελώς διαφορετικό, αλλά είμαι σε δίλημμα και θα ήθελα μια γνώμη.. Γενικά παίζω alt rock, post, indie μουσικούλες . .

www.lowercut.com

www.theroadmiles.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι antiquity σειρές είναι γενικώς οι καλύτεροι μαγνήτες που'χω ακούσει, οπότε θα σε συμβούλευα να πας κατά κεί. Αλλά και πάλι, έχω EMG στο ένα μπάσσο μου (όχι jazz) και τους έχω σιχαθεί, οπότε καλύτερα άκου αν μπορείς κανένα παρόμοιο μπάσσο με τους μαγνήτες που θες πρώτα πριν τους αλλάξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τους έχεις σιχαθεί επειδή είναι μονοδιάστατοι? οι sd είναι πιο ευέλικτοι? φοβάμαι λίγο μήπως ο πιο vintage προσανατολισμένος ήχος με περιορίσει...

www.lowercut.com

www.theroadmiles.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα, οι EMG μπορεί να είναι ήσυχοι, αλλά για μένα τα καλά τελειώνουν εκεί. Θα προτιμούσα σίγουρα τους αντίστοιχους passive Hz παρά τους "κανονικούς". Είναι εντελώς αποστειρωμένοι, και ώρες-ώρες νιώθεις ότι έχεις βάλεις ένα σετάκι 81-85 στο μπάσσο (εγώ έχω τους 35dc και cs). Και οι jazz δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα (καθόλου).

 

Όσο για το vintage της υπόθεσης, μη νομίζεις πως είναι και τόσο vintage. Στο κάτω κάτω, στο μπάσσο δεν χρειάζεται και τραγικά υψηλό output, και προσωπικά βρίσκω τους sc πολύ καλύτερη επιλογή από τους λοιπούς humbuckers (εκτός αυτών στο G&L μου  ;D).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου