Jasemeister Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Όπως ακριβώς και τα ντολμαδάκια είναι "της γιαγιάς" :P Απλά βαφτίσανε το μηχάνημα "hand" οπότε είναι "handmade" ;D Φαντάζεσαι να τυλίγεις όλη μέρα χορδές και να ξέρεις οτι ο Superfunk τις βάζει και τις πετάει μετά από τα πρώτα 20 λεπτά; :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ZombieTone Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Harley benton και ξερο ψωμι.. Μια χαρα χορδες και τσαμπα..... ;) Αυτο σκεφτομαι κι εγω... Ποσο χαλια να ειναι... Τις εχει δοκιμασει ομως καποιος;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kafetzis Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Καλά...Και εγώ νόμιζα οτι όλες οι χορδές είναι ίδιες μέχρι που δοκίμασα τις elixir! http://www.thomann.de/gr/search_dir.html?xsid=a6fca88be63fcc9746dddd2e80821642&sw=&gk=&bn=ELIXIR&x=6&y=8 Εντάξει,σου πετάγονται λίγο τα μάτια έξω,στο ταμείο καθώς φεύγεις σου ξεριζόνουν και ένα κομμάτι απο τα οπίσθια(σεμνάαααα....) αλλά αξίζουν και με το παραπάνω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2009 :-X kafetzi κ γω elixir προτιμω κ τις αποθεωνω αλλα μην το φωναζεις κ πολυ δυνατα γιατι ισως να ειμαστε οι μονοι εδω μεσα που τις χρησιμοποιουμε κ το λεμε δημοσιως..για να καταλαβεις, την τελευταια φορα που καποιος ανεφερε απλα τον ορο "ελιξηριο" εδω μεσα βρεθηκε πνιγμενος με 13αρα harley benton...... :-X :-X :-X σσσσσσσσστ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση