playloud Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 oι 9.5αρες υπαρχουν μια χαρα. Τις χρησιμοποιω εγω καμμια φορα σε καμμια στρατ μου αν θελω λιγο πιο μαλακο πιασιμο (κανονικα βαζω 10). Ιδου http://accessories.musiciansfriend.com/product/DAddario-EXL120-Nickel-Super-Light-Electric-Guitar-Strings?sku=100100 Εμενα μου αρεσουν πολυ παντως Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sils Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 φιλε μου και εγω θα σου πρωτεινα τις ernie ball 9αρες παντα. Αν και τωρα τελευταια αλλαξα 2 σετακια και στισ 2 κιθαρες και μετα απο λιγες ωρες ΜΑΥΡΙΣΑΝ!!!!!!!!! (ενω ηταν κλεισμενες αεροστεγος) Μπας και παιζει ρολο η ημερομηνια παραγωγης να σταματησω να παγγελνω 5-5 τα σετ. Αμα σου απαντήσουν δηλαδή 20 άτομα 13άρες γιατί είναι οι πορωμένοι που θέλουν να πείσουν τον κόσμο ότι κάτω από 13 δεν υπάρχει ζωή και οι υπόλοιποι αδιαφορούν να απαντήσουν θα πας να πάρεις μια δεκάδα σετ από 13άρες; Οσο για τις απαντησεις αυτου του τυπου μην ανησυχεις χιουμορ ειναι!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Παντως κατω ακριβως απο το ποστ μου θα βρεις καμμια διακοσιαρια ;D συζητησεις ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτο το θεμα οποτε καλο ειναι να τις διαβασεις.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kavajo Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 oι 9.5αρες υπαρχουν μια χαρα. Τις χρησιμοποιω εγω καμμια φορα σε καμμια στρατ μου αν θελω λιγο πιο μαλακο πιασιμο (κανονικα βαζω 10). Ιδου wow οντως παιζει αυτο το σκηνικο :o. ομολογω πως δε το περιμενα. μαθαμε και κατι σημερα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω,φθηνές είναι δοκίμασε μερικά σετ. Εμένα σε κανονικό κούρδισμα με βολεύουν οι 10αρες αλλά χρησιμοποιώ 11άρες γιατί συνήθως παίζω σε Ρε (drop C). Δεν με βόλεψαν πάντως κάτι σετ της D'addario που λένε " με πιο χοντρά μπασσα".Φαίνεται πολύ η διαφορά μεγέθους καθώς κατεβαίνεις σε κλίμακες, ειδικά στη σολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 ...κάτω από 13 δεν υπάρχει ζωή ... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!! ;D ;D ;D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alcodog Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 wow οντως παιζει αυτο το σκηνικο :o. ομολογω πως δε το περιμενα. μαθαμε και κατι σημερα :P Είδες φίλε Kavajo? Θα μάθεις ακόμα πολλά πράγματα κοντά μας, μείνε!!! Δεν με βόλεψαν πάντως κάτι σετ της D'addario που λένε " με πιο χοντρά μπασσα".Φαίνεται πολύ η διαφορά μεγέθους καθώς κατεβαίνεις σε κλίμακες, ειδικά στη σολ Εννοείς κάτι σετάκια που και καλά είναι άλλο μέγεθος οι μπάσσες και άλλο οι καντίνι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kavajo Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Εννοείς κάτι σετάκια που και καλά είναι άλλο μέγεθος οι μπάσσες και άλλο οι καντίνι; ναι αυτο που λεω εγω υβριδικο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alcodog Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Kαλά, δε μίλαγα σε σένα, αλλά τέλος πάντων... :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2009 κάτω από 13 δεν υπάρχει ζωή Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ αντρες παιζουν με αυτες www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση