Alexeys Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2007 Steve Smith Vinnie Colaiuta Virgil Donati μετα το χαος... όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rythmlover Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 John Bohnam danny carey steve gadd colaiuta donati peter erskine trilok gurtu ian paice tony williams Rich Buddy kostas anastasiadis(the best-deite youtube na katalabete gia poion milao) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rythmlover Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2007 kai steve smith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Mike Portnoy και Thomas lang. μου αρεσει και το παιξιμο του blackwell αλλα δεν ειναι και ο αγαπημενος μου. Mike Portnoy http://www.youtube.com/watch?v=M7TWDNqSeFE Thomas lang http://www.youtube.com/watch?v=XM4H992K4vU blackwell http://www.youtube.com/watch?v=EtyxhS2zEUY δειτε και αυτο επισης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι. :lol: Για μια στιγμή γέμισε η αρχική σελίδα με drums θεματάκια. Καιρό είχα να χαρώ τόσο. Αλλά το καλύτερο είναι πως γέμισε με konio. Εκεί ανησύχησα λίγο. Βρε είστε καλά ή πάθατε δηλητηρίαση; Έπειτα αρχίσαν τα θέματα να τρέχουν πάλι και ησύχασα.... Drums drunk the konium...από τα γνωστά ξέρετε. Λοιπόν καψωνάκι υποδοχής στον νέο φίλο. konio welcome, χωρίς παρεξήγηση. Α! ναι: Paice, Bohnam ο μπαμπάς. Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά μου φάνηκε απίστευτο ότι έπρεπε να φτάσω στην 16η σελίδα για να δω το όνομα του αγαπημένου μου drummer... GINGER BAKER, φυσικά. Μπράβο φίλε που το έγραψες. Το παληκάρι σκίζει! Αν και άρρωστος Zeppelinάκιας, ο Bohnam είναι ο δεύτερος αγαπημένος μου... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 ρανδομ ορδερ (ξαχασα να το γυρισω στα αγγλικα, δεν το διορθωνω, μ'αρεσε) :lol: Dennis Chambers Vinnie Colaiuta John Bonham Neil Peart Stewart Copeland El Negro (Horacio Hernandez) Steve Gadd κι αλλοι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konio Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι. :lol: Για μια στιγμή γέμισε η αρχική σελίδα με drums θεματάκια. Καιρό είχα να χαρώ τόσο. Αλλά το καλύτερο είναι πως γέμισε με konio. Εκεί ανησύχησα λίγο. Βρε είστε καλά ή πάθατε δηλητηρίαση; Έπειτα αρχίσαν τα θέματα να τρέχουν πάλι και ησύχασα.... Drums drunk the konium...από τα γνωστά ξέρετε. Λοιπόν καψωνάκι υποδοχής στον νέο φίλο. konio welcome, χωρίς παρεξήγηση. Α! ναι: Paice, Bohnam ο μπαμπάς. καμια παρεξηγηση. μολις εμαθα αυτο το site μου αρεσε τοσο πολυ που δεν μπορω να ξεκολησω... :wink: μου αρεσει να απανταω σε διαφορα θεματα και μαθαινω καποια πραγματα που δεν ηξερα απο αλλους... :D έτσι και αλλιώς είναι τα αρχικά του ονοματεπώνυμου μου kon- Κωνσταντίνος io-Ιωαννίδης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2007 John Bohnam!!!! Έκανε απίστευτα πραγματα για την εποχή του. Να 'σαι καλά John εκεί που είσαι...!! Επίσης μου αρέσει πολύ ο Steve Smith, o Antonio Sanchez, o Neil Peart και ο δικός μας Λεωνίδας Πλιάτσικας. "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
markmusic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2007 Μόνο ο Mike Portnoy ********** Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση