TASSBASS Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα και χρόνια πολλά σε όλους. Εχω μια απορία σχετικα με το νεο USB >MIDI converter της Behringer UCG102. Σε όσα φόρουμ'ς "μπήκα" όλοι μιλάνε μόνο για χρήση με ηλκτρ. κιθαρα. Ξέρει κανείς αν μπορώ να χρησημοποιήσω το UCB102 και με Μπάσσο ? Ευχαριστώ Τασος Τσοντιλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Γειά σου Τάσο και Καλή Χρονιά και σε 'σένα. Καταρχήν δεν είναι USB to MIDI, αλλά USB Audio Interface, δηλαδή μία εξωτερική κάρτα ήχου USB με ΗΙ-Ζ είσοδο και έξοδο για ακουστικά. Κατά δεύτερον, ναι μπορείς να βάλεις και μπάσσο πάνω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτησω λιγο αν ξερει καποιος.... η εισοδος που εχει το BEHRINGER UCG 102 ειναι μονοφωνικη ή στερεοφωνικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω στερεοφωνικό, αλλά διαβασέ το manual ;) UCG102_Manual_EL.pdf όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neokosmi Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω φιλε, το εχω διαβασει, απλα αυτο που με εμπλεξε ειναι οτι λεει στην αρχη οτι "χρησιμοποιηστε κοινο καλωδιο μονοφωνικου βυσματος" αλλα στο τελος στα τεχνικα χαρακτηριστικα λεει στερεοφωνικο jack. Το μονοφωνικο το εννοει για την κιθαρα. Οντως ειναι στερεοφωνικο. Μπορω δηλαδη να συνδεσω την στερεοφωνικη εξοδο απο εναν προενισχυτη-πολυεφε που εχω (ART SGX2000), θα μπορω να χρησιμοποιησω τα ψηφιακα εφε στερεοφωνικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2012 Νομίζω ναι, δοκίμασε το δεν χάνεις τίποτα ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Κάνω αυτή τη νεκρανάσταση του θέματος γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα με το συγκεκριμένο εργαλείο.Βασικά όχι ακριβώς με αυτό,αλλά με τον κινέζικο κλώνο του Guitar Link.Έχω κατεβάσει τους προτεινόμενους drivers και το Asio4all,αλλά ήχο δεν παίρνω. Μπορεί κανείς να μου περιγράψει ακριβώς ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσω ώστε να πάρω ήχο;; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2014 Βασίλη έλεγξε που έχει αναθέσει ο asio4all τα input και output της κάρτας. Εγώ για παράδειγμα έχω αναθέσει το input στο UCG102 και το output στην onboard κάρτα ήχου, έτσι ώστε να ακούω από τα ηχεία του υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση