Προς το περιεχόμενο

KRK RP-6 vs Alesis M1 Active MKII, ποιό είναι πιό flat?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚRK RP6 or Alesis M1 MKII???

Είμαι ανάμεσα στα 2.

Τα λεφτά δεν είναι παράγοντας.

Το budget μου με οδήγησε σε αυτά τα 2 ζεύγη μόνιτορ και τώρα το μόνο κριτήριο είναι ποιό είναι πιο ποιοτικό. Πιστό, φλατ και όταν πηγαίνω σε κανά μπαράκι να ακούσω κανά export μου να μην ακούω πχ ψηλές να μου έχουν ξεφύγει ξεκάρφωτες ή το μπάσο να το άκουγα πχ πιο δυνατά ή σιγά στο home studio μου.

 

Απαντήσεις που έχουν άποψη και για τα 2 μονιτορ θα εκτιμηθούν.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι monitor και να πάρεις, το "πρόβλημα" που αναφέρεις με το πως θα ακούγονται οι μίξεις σου, θα το έχεις, θες δεν θες... Στο κάθε μπαράκι, αν το σύστημα είναι "ξεκούρδιστο", τι θα ακούσεις? Απλά θα πρέπει να καταφέρεις, έναν καλό "μέσο όρο". Δεν υπάρχει περίπτωση, να μην ακούς σημαντικές για σένα διαφορές, που θα σε "τρελαίνουν" από ηχεία σε ηχεία... Όσο για τα 2 ζευγάρια, που αναφέρεις, δεν μπορώ να τα συγκρίνω άμεσα, αλλά και αυτά με την σειρά τους, ότι κι αν διαλέξεις, θα πρέπει να μάθεις να τα ακούς και να τα "μεταφράζεις", αλλά και να προσέξεις ιδιαίτερα τον χώρο που θα τα τοποθετήσεις και πως θα τα ακούς.

'Ολα είναι ατμός...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o χώρος και το πώς θα τα τοποθετήσω θα τα επιμεληθεί φίλος μου ηχολήπτης, ιδιοκτήτης στούντιο, απλά τώρα λείπει εξωτερικό και δε μπορώ να τον βρω να ζητήσω τη συμβουλή του και ρωτάω εσάς.

 

FU

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

o xwros k to pws 8a ta topo8ethsw 8a ta epimelh8ei filos mou hxolhpths, idiokthths studio, apla twra leipei e3wteriko kai de mporw na ton vrw na zhthsw th sumvoulh tou kai rwtaw esas

Γράφε κανονικά Ελληνικά πλζ

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου