tony_iommi Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μπορώ με κάποιο τρόπο να αλλάξω τα inlays της κιθάρας μου??Και αν ναι πως? Don't leave for pleasure make life your treasure Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Ναι γίνεται :) :). Μπες εδώ και διάλεξε από τις κατηγορίες αριστερά το μοτίβο που θες http://stores.ebay.com/Jockomo-Inlay-Stickers ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Mάλλον αυτό έχει κατά νου http://cgi.ebay.com/Iommi-Cross-WS-Fret-Markers-Inlay-Sticker-Guitar-SG-/150448241462?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item230769fb36 10 ευρώ έτσι για να το δοκιμάσεις πάει κι έρχεται, να πληρώσεις μαλλιοκέφαλα για πραγματικά inlays παραπάει. Τις τσίχλες με τα ''τατουάζ'' που μασούσαμε στο δημοτικό μου θύμισαν, πολύ παλιμπαιδισμός το να βάλεις αυτοκόλλητα στην ταστιέρα. ΤhePilgrim, τα έχεις δοκιμάσει? Εντάξει, παραδέχομαι οτι αυτά http://cgi.ebay.com/Block-WS-Fret-Markers-Inlay-Sticker-Decal-Guitar-/120575270538?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c12d89e8a θα ήθελα να δω πως φαίνονται σε μια 335 style Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Τα δοκιμασα εγω.Ο τυπος κανει πολυ καλη δουλεια. .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Είχα τσεκάρει στο jemsite ενα review και ο τύπος τα βαθμολογούσε με 5/5. ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ed_hunter Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Καποια κοντινη φωτο απο καποιον που τα δοκιμασε μπορουμε να βρουμε??? οχι αυτες του πωλητη γιατι δεν τις εμπιστευομαι... Χανιά.... Charvel Model 4 '88 - Prs tremonti Se Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Θα προσπαθησω να ξεθαψω κανα-δυο που ειχα βγαλει αλλα δεν ειναι πολυ κοντινες :-\ .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μην κραξετε πολυ παρακαλω ;D Μεχρι και black metal εχω παιξει με δαυτο .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 XAXA κορυφαίο :D :D ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gear Acquisition Syndrome Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 ;D ;D ;D Εχω δει σε αλλη κιθαρα και τα ''a la PRS'' πουλια, οπως και το tree of life.Ταστιερα εβενος, αν θυμαμε καλα. Παρα πολυ καλα και τα δυο σχεδια. Τα ''πουλια'' τα ειδα και σε μια maple, warmoth ταστιερα, και ειχανε ξεφτυσει αρκετα. Βεβαια, αυτο φανταζομαι οτι εξαρταται και απο το ποσο καλα εχουν τοποθετηθει εξ αρχης, απο το πως παιζει ο καθενας, και απο το ποσοστο δακτυλικου ιδρωτα ;D .o. /o. /o\ <o\ <o> \o/ εεεεε μακαρένα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση