argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Εεεεε...δεν είναι μια κιθάρα με Ρ-90ς απλά σύντεκνε...!! Είναι η 'ESPERANZA' !! Ζήλεψα! Αν έχει κανείς κανέναν Super πριν το 68 προς πωληση ας μου στειλει πμ να τα πούμε! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Θές και πρίν το 68 ε?Πονηρούλη! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Είναι ψηλός και με τα ροδάκια θα μεταφέρεται μια χαρά! Είναι βέβαια λίγο...ψυγείο! Αλλά ο ήχος... 68 και πριν ρε μαν solid pine κλπ ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Το ότι μεταφέρεται με τα ροδάκια είναι γεγονός.Πώς τον σηκώνεις όμως? Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα των super.Πολύ κούτσουρα ρε παιδάκι μου! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Χμμμ λυσεις... η solid pine cab ειναι πιο ελαφρια...αν βαλεις και 4 10αρια neodymium χαλαρα εισαι κανα 8κιλο μειον,μην πω παραπανω...οπότε... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Ααααα!Μη μου βάζεις μπρίζες! ;D Με βλέπω για κατασκεύη καινούριας ελαφριάς καμπίνας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2010 Νομίζω με κανα 200αρι ευρω παιρνεις έτοιμη από ebay αμερικης και απλά βιδώνεις πάνω τον super! έχω δει και καμπίνες που τον μετατρέπουν απλά σε κεφαλή με reverb! (head cabinets) ακομα πιο φθηνες... Να χαμε να λεγαμε... καινούριες πρίζες!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση