Προς το περιεχόμενο

αγορά απο musik-schmidt.de!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά! Είμαι και εγω ένας νεόκοπος κιθαρίστας και μετά από πολύ ψάξιμο και πολύ δουλειά για να μαζέψω τα χρήματα κατέληξα στην κιθάρα που μου άρεσε, την washburn wi 66pro. Αφού έψαξα όλα τα γνωστά ιντερνετικά καταστήματα ,την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή , έπεσα πάνω στο musik-schmidt.de , το οποίο είχε την φθηνότερη τιμή , της τάξεως των 100 ευρώ λιγότερα από τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα , αφού συμβουλεύτηκα το νοιζ για την φερεγγυότητα του εν λόγω καταστήματος προχώρησα στην παραγγελιά. Αφού πέρασαν 3 ημέρες και η παραγγελία δεν είχε δρομολογηθεί , επικοινώνησα με το τμήμα ιντερνετικών πωλήσεων και μου είπε ο υπεύθυνος εκεί οτι χρειάζονται άλλα 40 ευρώ επειδή ο προορισμός είναι σε νησί ( Κρήτη). Επιπλέον μου είπε να του στείλω τα 5 πρώτα ψηφία της προπληρωμένης κάρτας μου μέσω ε-μέιλ. Κάποια ανάλογη εμπειρία? Να προχωρήσω, είναι ασφαλές?

 

Υ.Γ Τα έξτρα 40 ευρώ δεν αναφέρονται πουθενά στο σάιτ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω αγορασει παμπολλες φορες και ειναι αξιοπιστο...απλα το μονο κακο που εχει σε σχεση με τα υπολοιπα ειναι οτι αν πληρωσεις με πιστωτικη μολις χτυπησεις το αντικειμενο και το αγορασεις σου δεσμευει κατευθειαν τα χρηματα ενω ας πουμε στου θωμα  τα τραβαει μετα απο καμια 2 μερες αφου εχει ετοιμο κομπλε το προιον για να φυγει...σε αυτην την περιπτωση να ξερεις οτι αν ακυρωσεις την παραγγελια στον μεν θωμα δεν τρεχει καστανο στο δεν schmidt θα περιμενεις να σου επιστραφουν καμια 15αρια-20αρια μερες...απλα τα δεσμευει στην αρχη δεν στα τραβαει...τους ειχα ρωτησει γιατι το κανουν αυτο μιας και μπορει να κανω καποιο λαθος στο χρωμα η στα χαρακτηριστικα μιας κιθαρας ας πουμε και να θελω να το διορθωσω οποτε πρεπει η  να τα ξανασκασω για να παρω αυτο που θελω τελικα η να περιμενω να επιστραφουν για να ξαναγορασω και μου ειπαν πως ετσι ειναι το συστημα τους και δεν παιζει κατι αλλο

 

κατι πολυ καλο που εχει ο schmidt και δεν το ξερουν πολλοι ειναι οτι αν βρεις κατι φθηνοτερο σε καποιο αλλο καταστημα τους το λες,τους στελνεις  και την σελιδα και στο αφηνουν η στην ιδια τιμη που το βρηκες η και καλυτερη...

 

ηθελα εναν vox και τον ειχε ο schmidt 1200 και απο αγγλια τον βρηκα 900 τους το πα και μου τον κατεβασαν στα 900 απλα τελειο!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χμ κατάλαβα..άρα την περίπτωση της ακύρωσης δεν την πολυσκέφτομαι..αν δεν μου έλεγε αυτό για τα 5 ψηφία της κάρτας δεν θα είχα ενδοιασμό γιατί και πάλι εξακολουθεί να είναι φτηνότερος από τους υπόλοιπους..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιπλέον μου είπε να του στείλω τα 5 πρώτα ψηφία της προπληρωμένης κάρτας μου μέσω ε-μέιλ. Κάποια ανάλογη εμπειρία? Να προχωρήσω, είναι ασφαλές?

 

Υ.Γ Τα έξτρα 40 ευρώ δεν αναφέρονται πουθενά στο σάιτ...

 

γιατί δεν τους ρωτάς;

για την κάρτα μήπως εννοείς ότι την θέλει σκαναρισμένη; αυτό είναι για να βεβαιωθεί ότι είσαι ο κάτοχος;

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(Εντελώς off-topic...)

 

Skantzo,όταν είδα για πρώτη φορά το avatar σου...κόντεψα να πέσω απ΄την καρέκλα μου απ΄τα γέλια... ;DΚάθε φορά είναι σαν να το βλέπω για πρώτη φορά!

 

Έχεις μεγαλύτερη φωτογραφία?Θα το εκτιμούσα πάρα πολύ αν μπορούσες να μου τη στείλεις...

 

 

"And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να στείλεις στοιχεία κάρτας μέσω email δεν είναι και ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις αλλά αφού σου ζητάει μόνο τα 5 πρώτα ίσως να θέλει να κάνει κάποια επαλήθευση. Λογικά θα θέλει να βρει την πληρωμή σου στο back-end της τράπεζας για να σου κάνει ανατιμολόγηση και να σου δεσμεύσει και τα έξτρα 40 ευρώ. Το να στείλεις πάντως τα στοιχεία της κάρτα με ένα απλό email ποτέ δεν είναι καλή ιδέα όσο έμπιστος και αν είναι ο παραλήπτης. Ιδικά το να στείλεις σκαναρισμένη την κάρτα.

facebook.com/potergeist

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου