Προς το περιεχόμενο

επιλογη μαγνητων σε squier strat standard


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα σε ολους...

 

ηθελα την γνωμη σας για να επιλεξω μαγνητες στην σκουαιερ μου... προκειται για κιθαρα που χρησιμοποιω στο εξοχικο μου αλλα γενικα την κουβαλαω οπου παω μαζι , διακοπες , σπιτια φιλων κτλ. οποτε προκειται για μια HSS . ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ ΜΕΤΑΛ... γενικα εχω αποριψει μεχρι στιγμης τους jb , invader , super distortion , γιατι τους εχω σε αλλες κιθαρες...επισης εχω και το σετ 81-85 σε αλλη κιθαρα και μαλλον θα προτιμουσα κατι σε πασιβ για να μην μπλεκω με μπαταριες... βεβαια αν καποιος εχει κανει καποια μοντα με τους παραπανω και ειναι πετυχημενο ας μου το πει... ας μην καταληξουμε στο οτι χρειαζομαι ενυσχητη... αυτα αναφορικα με τον bridge μαγνητη... τα ιδια ισχυουν και για τον νεκ οπου μαλλον θα πρεπει να ειναι διπλος σε μεγεθος μονου...και να εχει πολυ καλα καθαρα...και γλυκα σολο.

για γεφυρα ειχα στον νου μου τον tb-5 αλλα οκ ειμαι ανοιχτος...

 

 

κατι ακομα... αν προτεινετε duncan θελω και ο νεκ και ο μπριτζ να ειναι ντανκαν , αν βαλουμε dimarzio τοτε παν κατ dimarzio.

 

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου απορίπτεις τους προαναφερθέντες θα σοθ πρότεινα και εγώ τον SH-5 η και τον SH-12 απο Duncan.Τους dimarzio δεν τους πάω μια. Για neck δες τον lil' 59 ;)

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βαλε τον sh-5 στη θεση bridge και τον little-59 neck, οπως ειπε και ο φιλος πριν . Αν δε μεινεις ικανοποιημενος απο τον ηχο ψαξε τις αιτιες αλλου (ενισχυτης , χερια κλπ). Ο sh-5 ειναι για το ειδος αυτο, κατα τη γνωμη μου κορυφαιος μαγνητης και βγαινει παντα καλα μεσα στη μπαντα , χωρις να παλευεις ωρες με τις ρυθμισεις. Το μονο προβλημα ειναι οτι οι 2 μαγνητες μονο κοστιζουν περισσοτερο απο την κιθαρα. Οποτε δεν ξερω αν αξιζει για εξασκηση στις διακοπες μονο να δωσεις τα χρηματα αυτα... Μια χαρα ειναι και οι μαγνητες της squier για τη δουλεια αυτη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ με τον φίλτατο janick και Βαγγέλη, για τον S.Duncan SH-5.

Ήμουν κι εγώ σε αναζήτηση μαγνήτη στη Fender μου, αφού παίζω Death Metal.

Τελικά άλλαξα τον stock διπλό μαγνήτη με τον  SH-5,  και με καλύπτει 100%, τόσο σε output, όσο και σε ήχο (πολύ ισορροπημένος με αρκετά πρίμα)

 

Cheers!

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι οκ... Η κιθάρα είναι η στάνταρντ και έχει γύρω στα 280 ευρώ... Οι μαγνητεσ θα τους βρω κάποια στιγμή σε μεταχ. Με κόστος κάτω από 100 ευρώ. Ο λιλ 59 που λέτε βγαίνει σε έκδοση για μπριτζ και σε έκδοση αια νεκ. ; η είναι ένας ο μαγνήτης και κουμπ και στις 2 θέσεις ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς επίσης να αλλάξεις το pickguard σε 3 μονούς και να βάλεις ένα σετ σκέτο ελβετικό σουγιά ;D, απο τζαζμπλούζ καταστάσεις μέχρι death metal και είναι:

DiMarzio:

Bridge: HS-2

Neck : HS-4 ή HS-3

Neck : HS-3

Και οι τρεις είναι διπλοί σε μέγεθος μονού (stacked humbuckers)

 

Προτείνετε με 3θέσιο κατά το κλασσικό του σετάπ ;) αλλά και ο 5θέσιος δεν θα είναι άσχημος.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου