music man Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 ειχα ξαναποσταρει αυτο το θεμα παλιοτερα ,αλλα τωρα ηρθε η ωρα να το πραγματοποιησω! μου ειχε πει καποιος για κοντρα πλακε θαλασσης αν θυμαμαι καλα,μιλησα ξανα με το μαραγγο ,και μου πε για MDF οτι εχει αυτη τη στιγμη στα 16 χιλιοστα περιπου,να του πω το οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν σημφωνω ,πιστευω οτι θα γινει πολη βαρης με το mdf.Παρε κοντραπλακε στα ιδια χιλιοστα.Εγω σε λιγες μερες τελειωνω μια μετατροπη ενισχυτη απο κεφαλη με καμπινα σε combo και ειναι πουπουλο ;D ;D ασε που αν κανεις λαθος και χρειαστεις να δουλέψεις με πριονι ή με ρασπα το mdf ξεχνα το,επειδη ειναι ολο κολλα και πριονιδι ειναι πολυ σκληρο και βαρυ. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
music man Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 μαραγγος θα τα κανει ολα,ντα3ι ας ειναι βαρυ στο σπιτι μου θα ναι συνεχεια,για ηχο λεω εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Οκ,απο τα λιγα που ξερω το κοντραπλακε και το πευκο ειναι καλα.Για mdf δεν εχω ακουσει κατι. http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2010 mdf χρησιμοποιείται συνήθως για καμπίνες μπάσου και ναί, είναι βαρύ. Υποτίθεται οτι είναι λιγότερο συμμετοχικό στον ήχο, πιο ουδέτερο συχνοτικά... blah blah blah ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση