Προς το περιεχόμενο

Sound Blaster Live Platinoum EX...Προβλημα..


MaNoS-4-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους τους φιλους νοιζαδες :D Παιδια προσφατα πηρα την παραπανω καρτα απο ενα φιλο για να την δοκιμασω και δεν καταφερα να την κανω install.To προβλημα μου ειναι οτι ενω ακουω κανονικα ηχο απο την καρτα(και ενω εχω απενεργοποιησει την καρτα της μητρικης..) οταν παω να φορτωσω το λογισμικο της φτανει στο 100% και μετα μου βγαζει σφαλμα που λεει οτι δεν μπορει να τελειωσει η διαδικασια διοτι δεν υπαρχει η καρτα στο συστημα μου.Αυτο για να πω την αληθεια με παραξενεψε γιατι οπως ειπα ακουω κανονικα ηχο απο την καρτα.Επισης δεν ανταποκρινεται και η εξωτερικη συσκευη της καρτας με τα midi-line- κτλ.Αν μπορει να με βοηθησει κανεις απο δω μεσα θα ειμαι υποχρεος... 8) Περιμενω τη σωτηρια :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλη χρονια φιλε, δοκιμασες να ξαναπερασεις την καρτα? τσεκαρε και το site της soundblaster για τυχων updateμπορει να μην ειναι συμβατο με sp2

κεραυνοπουλο εν δραση!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προσπαθησα αυτο που λες φιλε μου.Ξανακουμπωσα την καρτα πανω στον υπολογιστη αλλα παλι τα ιδια.Και στη σελιδα της εταιριας δεν βρισκς κατι που να ταιριαζει στο προβλημα μου.Εχει διαφορες αναβαθμησεις..αλλα για να της χρησιμοποιησω θα πρεπει πρωτα να εχω εγκαταστησει σωστα την καρτα λογικα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκιμασε σε μια διαφορετικη PCI θυρα! Οταν εκανα αναβαθμιση στον υπολογιστη, και αλλαξα και MOBO, εκανα το λαθος να παω τον υπολογιστη σε εναν "κλασσικο" καταστηματαρχη "Κιλιμια Χαλια, Υπολογιστες, Πειρατικα" να μου τον στησει! Οταν τον πηρα πισω, εκτος απο τα 2 φορματ που αναγκαστικα εκανα, παρατηρησα οτι κλικαρε συνεχως η καρτα! Αυτος επεμενε οτι η καρτα ειχε φαει τα ψωμια της και οτι επρεπε να την πεταξω ( μιλαμε για μια Audigy Platinum Ex )..Αφου χρησιμοποιησα αρκετα επιθετα, αποφασισα απλα να αλλαξω για αρχη την καρτα σε αλλη PCI slot! Και ως εκ θαυματος το προβλημα λυθηκε και η καρτα ετρεχε τελεια ( και η PCI slot δεν ειχε προβλημα, αφου στη θεση της, εβαλα μια PCI USB καρτα και λειτουργουσε )! Οποτε, δοκιμασε αυτο πρωτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχα την SB Audigy platinum EX μέχρι πρίν 3 μήνες. Δέν κατάφερα ποτέ να κάνω εγκατάσταση το softwear από το cd της σε win xp pro sp2 .¶λλαξα και pci θύρες. Αυτό που έκανα ήταν να βρώ ένα driver στη σελίδα της sb που εγκαταστάθηκε και τίποτε άλλο. Ευτυχώς μπορούσα να κάνω ηχογράφηση και να χρησιμοποιώ το εξωερικό πάνελ. Βέβαια την έβλεπα μόνο από το μίκτη των windows.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις στο internet για driver. Μην κοιτας για τον πιο καινούριο. Αρκεί να δουλέψει. (μήπως εννοείς audigy? γιατί platinum live ex δεν βρήκα )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια.Το sof που εχω λεει απ'εξω Audigy platinun/platinum ex.Τωρα στη σελιδα μπηκα αλλα δεν ξερω ποιον driver να κατεβασω.Αν μπορουσατε να μου πειτε ακριβως γιατι οπως ξερεται γινεται ενας χαμος εκει μεσα.Και παλι ευχαριστω παιδια :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθησα να κατεβασω καποιους drivers αλλα δεν εγινε καν εγκατασταση μιας και ζητουσαν καποια αλλα αρχεια(λογικα το αρχικο λογισμικο που επρεπε να υπαρχει στον υπολογιστη).Τι να κανω? :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Administrator

Ερώτηση: ακολουθείς τη διαδικασία εγκατάστασης βάσει manual, ή όχι;

 

Καμμιά φορά είναι πολύ σημαντική η σειρά των ενεργειών. πχ:

 

1.εγκατάσταση κάρτας

2.Αναγνώρηση από τα Windows

3.εγκατάσταση λογισμικού

ή και ανάποδα τα 2 και 3...

 

Δεν έχω εγκαταστήσει τέτοια κάρτα αλλά θα σου έλεγα να απεγκαταστήσεις ότι έχει αναγνωριστεί, και να πας από την αρχή με την σειρά που προτείνει ο κατασκευαστής.

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα κανω ολα με τη σειρα που λες και συ αλλα παλι τα ιδια.Σκεφτομαι τελικα μηπως εχει προβλημα ο υπολογιστης δεν ξερω τι να πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου