nikos17m Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Ξεχασα να σε ρωτησω απο που κατεβασες το track, μπορεις να δωσεις το Link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mick77 Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 :o Αρχη μεση τελος. και - Ενα σολο που με α......δια... Μπραβο ρε συ σε τρβαει να το ακουσεις τουλαχιστον 100 φορες!!!! ΥΓ Ο αντίχειρας δεν σε κουράζει που μένει πισω απο το πρωτο δάχτυλο συνέχεια και δεν ακολουθεί τον μέσο? http://www.youtube.com/user/mick77guitarp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 World Class.... Etsi apla!!!! A p s o g o s!! Etsi thelw na paizw kapote... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 παιδια ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και τα σχολια σας :) οποιος θελει το backing track ας μου στειλει ενα πμ και θα του το στειλω μεσω email ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Νοεμβρίου 2010 :o Αρχη μεση τελος. και - Ενα σολο που με α......δια... Μπραβο ρε συ σε τρβαει να το ακουσεις τουλαχιστον 100 φορες!!!! ΥΓ Ο αντίχειρας δεν σε κουράζει που μένει πισω απο το πρωτο δάχτυλο συνέχεια και δεν ακολουθεί τον μέσο? σε ευχαριστω φιλε, ετσι εχω συνηθησει( μαθει ) επομενως δεν με κουραζει οχι ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 World Class.... +1 Στο έχω ξαναπεί, είσαι για μεγάλα πράγματα... ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Έίναι και το πιανο τρακ μια μελωδια απο μόνο του..μπηκες κι εσυ με το κιθαριστικο...άψογο ! Ποιο είναι το τραγούδι? Μονο το je suis malade έχω ακούσει..από την ΌΜΟΡΦΗ Lara! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpikoz Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2010 Ωραιότατος, την επόμενη φορά παίξε λίγο SLAYER! ;D ;D ;D broke another g-string Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2010 Ωραιο μαστορα Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση