Stinky Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια ξεκινησα ενα προτζεκτ πανω σε μια epiphone sg και θα ηθελα την βοηθεια σας. Το βασικο σημειο του θεματος ειναι το heavy relicing. Ηθελα να κανω ενα τεχνητο relic πανω στο οργανο, και το εφτασα στο σημειο που θελω, μιας και το χρωμα του primer που αποκαλυφθηκε ειναι το χρωμα που ηθελα. Απο κει και περα μπορω να αφησω το σωμα οπως ειναι, με το primer μονο δηλαδη η θα εχω καποιο σοβαρο προβλημα (να στραβωσει το ξυλο, να σαπισει)? Αν χρειαζεται κατι απο πανω τι ειναι αυτο? Ειμαι τελειως ασχετος με τις κατασκευες γιαυτο συνχωρηστε με αν ρωταω βλακεις... Για να παρετε μια ιδεεα οριστε μια προχειρη φωτογραφια στο σημειο που ειμαι τωρα. Θελει κιαλλη δουλεια, απλα να ξερω πως θα συνεχισω. Ευχαριστω Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Μπάσσο και Ξερό ψωμί Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Ακριβώς το ίδιο πράγμα είχα κάνει σε μία στρατ. η βοήθεια που μπορώ να σου προσφέρω είναι πως την έχω κάμποσο καιρό (μάλιστα έχω ανεβάσει και φωτό εδώ μέσα) και δεν έχει πάθει τίποτα. Κάποια στιγμή βέβαια σταματάει να φαίνεται τόσο αγυάλιστη στα σημεία που ακουμπάει το δεξί χέρι αλλά δεν παρατήρησα καμιά ζημιά σαν αυτές που λες. Ορκισμένος Μπλουζάς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2010 Την ειχες αφησει στο primer? Tιποτα παραπανω? Αν μπορεις δωσε λινκ για τη δικια σου Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση