multiprofes7 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας. Θέλω τη βοήθεια σας για το εξής θέμα Θέλω να συνδέσω τον Avalon AD2022 απευθείας στην EMU 1212m. Από την έξοδο του Avalon με XLR στην stereo είσοδο της κάρτας με TRS. Είναι κάτι τέτοιο εφικτό? η πρέπει πρώτα να συνδεθεί ο Avalon σε κάποια κονσόλα? Αντέχει η συγκεκριμένη κάρτα ήχου σε μια τέτοια σύνδεση? Πληροφοριακά από όσο έχω διαβάσει στο site η EMU χρησιμοποιεί τον ίδιο AD/DA με της DIGIDESIGN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί να μην αντέχει; Balanced line out του Avalon σε balanced line in στην emu. Κανονικά και με το νόμο. Άντε και καλές ηχογραφήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
multiprofes7 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 ΟΚ thanks για την απαντηση. Οπως το ειπες κανονικα και με το νομο και γω το ειχα ξεκαθαρα στο μυαλο μου, οταν σε καποιο studio αναφερα αυτην την συνδεσμολογια και η αντιδραση του ηχοληπτη ηταν οτι δε υπαρχει περιπτωση να αντεξει οποιαδηποτε καρτα τον Avalon και οποιαδηποτε outboard preamp. Μου ειπε οτι οποιοδηποτε outboard πρεπει πρωτα να συνδεεται σε κονσολα-mixer. --??????-- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλά, πες του χαιρετίσματα. Δεν είναι θέμα αντοχής. Το ότι ο avalon έχει μεγάλο headroom, δε σημαίνει ότι χρειάζεται να συνδεθεί πρώτα σε κονσόλα ή ότι δεν θα το "αντέξει" η κάρτα σου. Keep walking. Υ.Γ. ανέβασε και κανένα clip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
multiprofes7 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2011 OK THANKS!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση