Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Ο λεβιες επανω πρεπει να εχει ενα πλαστικο ( σαν) δαχτυλιδι. Χωρις αυτο δεν κουμπωνει, για αυτο σου πεφτει. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Mπορεις να μου δειξεις τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Χμμμμμμμ. Πως να στο δειξω; ??? Με απλα λογια: αν πανω στο λεβιε δεν εχει ενα μικρο στρογγυλο πλαστικο, τσαμπα κουραζεσαι. Στο τμημα που μπαινει μεσα στην τρυπα,για να γινω πιο σαφης. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 E μαλλον αυτο θα λειπει. Φτιαχνεται αυτο? Ειναι εξαρτημα? Μπορω να το αγορασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Να το ζητησεις απο εκει που σου δωσανε το λεβιε. Μια παπαρια ειναι,αλλα χωρις αυτη δεν γινεται η δουλεια. ;D ;D ;D Λαθος. Δυο ειναι. Για κοιταξε καλα, στον λεβιε,στο τμημα που μπαινει μεσα στην κιθαρα,εχει δυο αυλακια. Εχουν τιποτα εκει; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hugo_chavez Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Να το ζητησεις απο εκει που σου δωσανε το λεβιε. Μια παπαρια ειναι,αλλα χωρις αυτη δεν γινεται η δουλεια. ;D ;D ;D Απ το μαγαζι εννοεις? Ε ρε τι @#$@%@ . Μεσω αλλου συνεννοηθηκα και μου το φερε γιατι ειμαι επαρχια. Δηλαδη αυτο αν καταλαβα λειπει απ την κιθαρα? Ή επρεπε να μου το δωσει με τον λεβιε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Τα δυο μικρα ασπρα παπα....κια που φαινονται στο λεβιε. ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. Αυτά τα δύο rings είναι για να σφηνώνει καλά ο λεβιές και να μένει στη θέση που τον τοποθετείς. Γι'αυτό και όταν φθείρονται, ο λεβιές πηγαίνει πέρα δώθε. Το τρέμολο μπαίνει και κάθεται και να μην υπάρχουν αυτά. Τουλάχιστον στο Edge Pro που έχω εγώ. Μόλις το τσέκαρα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Εμενα γινεται το αναποδο. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2011 Δλδ; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση